dissabte, 29 d’octubre del 2016

LOTERIA DE LA COLLA DE TIMBALERS

Hola famílies,

Aquest any, a part de la loteria de l'AMPA, també podeu comprar loteria de la nostra Colla de Timbalers. D'aquesta manera podreu contribuir en les seves sortides i fer que encara es vegin més a la ciutat. Aquest número també el podeu comprar al despatx de l'AMPA o directament als membres de la Colla.

Moltes gràcies!

Colla de Timbalers
AMPA Monmany



NOU HORARI DE L'AMPA: Dilluns i dimecres de 16:45h a 17:30h

Hola famílies,

Us informem que, per qüestions organitzatives, el nou horari d'obertura del despatx de l'AMPA serà dilluns i dimecres de 16:45 a 17:30h. Aquest horari serà efectiu a partir de novembre.

Per a qualsevol qüestió també ens podeu enviar un correu electrònic a ampamonmany@hotmail.com

AMPA Monmany

LOTERIA DE NADAL DE L'AMPA

Hola famílies,

Ja tenim loteria de Nadal!

Aquest any, a banda del premi de la loteria nacional, farem una rifa d'una panera. El sorteig d'aquesta panera es farà dels números de les butlletes venudes. Aquest número és el que apareix a la part esquerra inferior de la butlleta on posa N.PART: xxx/640. L'últim dia per coprar loteria serà el 14 de desembre.

El sorteig el farem el dia 16 de desembre i anunciarem el guanyor/a en un cartell aquell mateix dia. El lliurament de la panera es farà el dia 22 de desembre a les 12:45h.

Que hi hagi molta sort!

AMPA Monmany

MENJADOR: Menú del mes de novembre

Hola famílies,

Aquí teniu el menú del mes de novembre. També el podreu trobar a la pestanya de menjador del bloc. Que aprofiti!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany


dimecres, 26 d’octubre del 2016

MENJADOR: Activitats durant els dies de pluja

Hola famílies,

Us informem que aquestes són les activitats programades pel servei de menjador durant els dies de pluja. Aquesta informació també la podreu trobar de manera permanent a la pestanya de menjador del bloc.

Comissió de Menjador
AMPA Monmany







MENJADOR: Activitats programades

Hola famílies,

Aquí podeu veure les activitats programades pel servei de menjador durant el curs escolar. Els nens i nenes de P3 dormen la migdiada. També podreu trobar aquesta informació de manera permanent a la pestanya de menjador del bloc.

Comissió de Menjador
AMPA Monmany



CASTAWEEN: Divendres 28 d'octubre a les 16:45h

Hola famílies,

Queden pocs dies per la Castanyada i un any més, l'AMPA vol celebrar-la amb tots vosaltres!! Aquesta vegada, i mai deixant les nostres tradicions, volem fer una fusió, entre la nostra festa i la festa internacional que estem veient a tot arreu, per això farem un CASTAWEEN!!!


Segons les indicacions de l’Escola, el dia 28 d'Octubre els nens i nenes d’educació infantil poden venir per la tarda disfressats de casa, amb el típic vestidet de castanyera o de català o de marrameu. (Els nens/nenes que es queden a dinar poden portar una disfressa que no sigui gaire complicada de posar i els ajudaran les monitores de menjador).

Per la tarda, cap a les 16:45h farem una gran festa a les pistes amb manualitats i jocs i ens acompanyarà l’acadèmia d’anglès Helen Doron que ens faran algunes sorpreses de Halloween. Ens agradaria que tots els nenes i nenes visquessin al màxim aquesta festa i per això us animem que a les 16:45h vinguin amb alguna disfressa relacionada amb la castanyada o amb Halloween. El gimnàs estarà obert perquè al sortir de classe es puguin disfressar.
Durant la festa també tindrem una taula per vendre la loteria de Nadal. Aquest any tenim el número de l’AMPA i un altre número que ven la colla de timbals i gegants de la nostra escola per poder recaptar diners per les seves sortides.

No hi falteu, grans i petits, que hi haurà castanyes torrades i molta diversió!!

Tots aquells pares o mares que vulgueu col·laborar en la preparació i torrada de les castanyes, podeu passar demà dijous per l’AMPA o li podeu dir al delegat/delegada de la vostra classe perquè ens passi les dades, el vostre nom i la vostra disponibilitat, matí per el tall de castanyes de 9 a 12.30h, i per la tarda a partir de les 14h torrada de les castanyes a les brases amb el carbó.

Gràcies per la vostra col·laboració, sabem que podem comptar amb vosaltres i que plegats passarem una gran Castanyada!! 
Us hi esperem!! 
                

Aquell dia haurà extraescolars.

Comissió de Festes
AMPA Monmany


LA FIRA DE LES GRÀCIES: Diumenge 6 de novembre de 11 a 14h

Hola famílies,

Us informem que a causa de les plujes de dissabte pasat "La fira de les gràcies" s'ha ajornat per diumenge 6 de novembre de 11 a 14h.


dijous, 20 d’octubre del 2016

FAPAC: CONSTITUCIÓ JUNTA TERRITORIAL DEL BAIX LLOBREGAT (22 d'octubre)

Hola famílies,

Us informem que el proper 22 d'octubre celebrarem a Sant Vicenç dels Horts l'Assemblea Constituent de la Junta Territorial del Baix Llobregat.

Reunirem a les AMPA de tota la comarca per tal d'escollir  els membres que conformaran la junta, i que ens representaran e impulsaran el nostre projecte en el marc del Baix Llobregat.
És un dia molt important per a les AMPA i FaPaC, és per això que en nom de FaPaC i de la nostra AMPA us convidem a assistir-hi. Serà un acte molt important per al futur desenvolupament territorial de la FaPaC i la seva descentralització i defensar els interessos de les famílies de manera més propera a les seves necessitats.

Hi haurà servei de monitoratge per a les famílies que ho desitgin.
A partir de les 11:30 h us podeu apuntar a un d'aquests dos tallers: Escola inclusiva (Necessitats Educatives Especials) o Consells Escolars / Consell de Garantia d'Admissió

Dissabte, 22 d’octubre de 2016, de 9h a 13h

Lloc: Institut Gabriela Mistral c/ Osca 95-105, 08620 - Sant Vicenç dels Horts

No hi falteu! Comptem amb vosaltres!



diumenge, 16 d’octubre del 2016

FOTOS: La Colla a les Festes de la Tardor

Hola famílies,

Aquí teniu algunes fotos i vídeos de la participació de la nostra Colla de Timbalers i Capgrossos a les Festes de la Tardor.

Va ser màgic!

AMPA Monmany



SUBVENCIÓ DE SUPORT ESCOLAR

Hola famílies,

Us volem comunicar que aquest curs l'AMPA conjuntament amb l'Escola han iniciat un projecte de suport escolar, que es pot realitzar gràcies a una subvenció que la Diputació de Barcelona ha concedit a l'AMPA.

Aquest projecte està adreçat als cursos de 4t i 5è i se centrarà en donar suport en el coneixement del català a 7 nens i nenes d'aquests cursos que han arribat fa poc a la nostra Escola i que tenen dificultats per seguir les classes per no conèixer la llengua, però també beneficiarà als 4 grups de 4t i 5è que podran tenir una millor dinàmica a l'aula. La durada del projecte és de 3 mesos.

Comissió d'acompanyament a l'escolaritat
AMPA Monmany




ESCOLA DE FAMÍLIES: Educar sense cridar - dijous 20 d'octubre

Hola famílies,

Us adjuntem la programació del curs 2016 - 2017 de l'Escola de Famílies de Sant Feliu de Llobregat.
També us informem del taller que se celebrarà la propera setmana al que encara us podeu inscriure a suportampas@santfeliu.cat

Dijous 20 d’octubre de 2016, de 17.30 a 20.30 h
Taller-Xerrada: Educar sense cridar
Objectiu: adquirir estratègies i instruments per educar amb serenitat i coherència.

Entre els temes que hi treballem hi ha:
•       Els límits: com dir “no” i resistir amb serenitat
•       Les normes: com han de ser
•       Instruments per a una comunicació adequada

Adreçat a mares i pares amb infants de 4 a 12 anys
A càrrec d’Alba Castellví, educadora, sociòloga i mediadora

Lloc: Escola Salvador Espriu (c/ Sant Joan, 10)


LA FIRA DE LES GRÀCIES: Dissabte 22 d'ocubre a les 17h

Hola famílies,

Aquest és un missatge de l'Hospital de Sant Joan de Déu a totes les famílies que col·laborem amb l'hospital. Hi anem tots?



Benvolgudes famílies i col·laboradors,

Us volem donar 1.000 gràcies !!!! Tenim molts motius per estar agraïts.

Cada vegada sou més les persones que ens doneu el vostre temps, el vostre treball, les vostres idees i la vostra il·lusió per ajudar-nos a fer que els nostres Petits Valents estiguin millor. Aquesta col·laboració desinteressada es converteix en recerca, en un hospital més confortable, en ajudes a les famílies que més ho necessiten, en somriures, esperança i molt més.

Per això volem celebrar tanta generositat amb una divertida fira. Hi haurà música, jocs en família, berenar per a tots i, sobretot, molts aplaudiments per donar les gràcies als qui feu possible que els nostres petits pacients estiguin millor.


Us esperem el dissabte 22 d'octubre a les 17h a la plaça davant de l'hospital!

https://www.sjdhospitalbarcelona.org/ca/fira-les-gracies

divendres, 7 d’octubre del 2016

LA NOSTRA COLLA A LES FESTES DE LA TARDOR

Hola famílies,

Encara esteu a temps d'animar-vos a sortir dissabte i/o dimarts amb la nostra Colla a les Festes de Tardor. Com més famíies serem més relleus podrem fer per portar els gegantons.

Si voleu participar contacteu amb la delegada de la vostra classe perquè passi les vostres dades a l'AMPA o passeu directament per l'AMPA.

Veniu i gaudiu de l'emoció de les Festes en primera línia!

Comissió de Colles
AMPA Monmany


diumenge, 2 d’octubre del 2016

PROJECTE LLEGIM PER L'ÈXIT: Tallers de lectura en família

Hola famílies,

Us deixem algunes fotografies i vídeos del taller que va realitzar 1rA de "Lectura en família" del projecte "Llegim per l'Èxit". Com ja sabeu aquest és un projecte pel que l'AMPA va obtenir subvenció de la Diputació de Barcelona i que està orientat a millorar la competència lectora dels infants de cicle inicial de primària.

Aquest és el primer dels 5 tallers que s'ofereixen a les famílies i als infants de P5, 1r i 2n. Demà divendres es farà el de 2nB. Els tallers estan conduïts per una gran coneixedora del món dels llibres i de com acostar-los als infants, la Marta Roig.

Esperem que gaudiu molt d'aquesta estona compartida!

Comissió d'Èxit Escolar
AMPA Monmany



dissabte, 1 d’octubre del 2016

MENJADOR: Menú del mes d'octubre

Hola famílies,

Aquí teniu el menú del menjador del mes d'octubre. El podreu trobar també penjat a la pestanya de menjador del bloc. Que aprofiti!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany