dimecres, 23 de desembre del 2015

DESCÀRREGA D'UN MÓN DE POESIA (Joana Raspall)

Hola famílies,

Ja us podeu descarregar la nova App per mòbil i tauleta de la Joana Raspall "Un món de poesia" i jugar aquest Nadal. Fes-ho ara i juga amb els poemes i grava't al VIDEORECITADOR!


AVUI VENDA DE CALENDARI DIABETIS (20:30h Sala Ibèria)

Hola famílies,

Avui a les 20:30h a la Sala Ibèria, podeu apropar-vos als assajos oberts d'en Joan Dausà, la Miranda i la Míriam estaran venent calendaris per recaptar fons per la diabetis infantil.

Si no us va bé venir avui, també els podreu encarregar a l'AMPA els dies 11 i 13 de gener en horari d'AMPA. El cost dels calendaris és de 5€.


Els calendaris han estat elaborats pel Centre per a la Innovació de la Diabetis Infantil - SantJoan de Déu i han col·laborat dotze músics de l’escena catalana que s’han unit als pacients de l’Hospital Sant Joan de Déu per explicar al llarg dels dotze mesos en què consisteix la diabetis tipus 1. Els santfeliuencs Joan Dausà i Ramon Mirabet, Carles Sanjosé, Els Amics de les Arts, Blaumut, Sopa de Cabra, Macedònia, Elena Gadel, Sidonie, Els Catarres, Quart Primera i Delafé han col·laborat solidàriament amb la causa.

També els podeu comprar a Sant Joan de Déu els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre de 9 a 17h.

Comissió Solidària
AMPA Monmany

GUANYADORA DE LA PANERA

Hola famílies,

Ahir vam fer entrega a la Marcia, la mama de la Mariana López de 6è A, de la panera que sortejava l'AMPA.

Enhorabona família! Gaudiu-la en aquestes festes.

AMPA Monmany

diumenge, 20 de desembre del 2015

XERRADA-TALLER DE LECTURA PER FAMÍLIES

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu les famílies de 1r i de 2n, aquest curs l'AMPA ha pogut col·laborar amb l'Escola per l'impuls de la lectura, gràcies a una subvenció que va rebre l'AMPA de la Diputació de Barcelona.

El projecte, que han definit l'AMPA i l'Escola conjuntament dóna suport a la lectura als alumnes de primer i segon i a les seves famílies, i també fa alguna acció a P5, ja que és en aquesta etapa quan les nenes i els nens comencen a esdevenir lectors i s'ha de fomentar la seva competència lectora.

La subvenció rebuda s'ha destinat a:

  • Donar suport amb un monitor durant els 30 minuts de lectura que fan durant diversos dies de la setmana els alumnes de primer i de segon.
  • Realitzar xerrades-tallers de lectura per a les famílies de P5, primer i segon amb una persona experta i amb l'acompanyament del tutor/a, amb la finalitat de donar eines a les famílies per fer que els seus fills/es estimin la lectura.
  • Comprar llibres per les maletes viatgeres i la biblioteca a l'aula de primer i segon.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona, la col·laboració de l'Escola i també el suport de la Comissió de Biblioteca de l'AMPA.

Us deixem alguna fotografia de l'activitat xerrada-taller per a famílies de divendres passat, molt ben valorat per tots els assistents.

Us animem a totes les famílies de P5, 1r i 2n a participar!

AMPA Monmany




dijous, 17 de desembre del 2015

SORTEIG DE LA PANERA: Número 162

Hola famílies,

Ja tenim el número guanyador de la panera. Una bonica mà innocent ha agafat el número 162

El lliurament a la persona guanyadora el faran els Patges Reials el proper dimarts 22 de desembre a les 12:45h al vestíbul de l'Escola. Si la persona no pot venir a aquella hora, si us plau que es posi en contacte amb l'AMPA.

Enhorabona a la persona guanyadora!
AMPA Monmany


PRESENTACIÓ DE LA App DE LA JOANA RASPALL (18/12 a les 19h)

Hola famílies,

Sabeu que la nostra poetessa Joana Raspall tindrà una App pròpia?.

 "Un món de poesia", una aplicació per a mòbils i tauletes amb la que els nens i les nenes de 6 a 11 anys podran jugar amb la poesia de la Joana a través de 6 tipologies de joc i 27 activitats diferents.

Si voleu conèixer els detalls en directe, veniu a la presentació de la App que es farà aquest divendres 18 de desembre a les 19h a la Sala dels Àustries del Palau Falguera.

Al web municipal i a Fet a Sant Feliu teniu més informació.


dimecres, 16 de desembre del 2015

FOTOS TalleRett8 de NADAL (dimecres)

Hola famílies,

I avui hem fet el 2n TalleRett8 de Nadal. Voleu veure totes les fotos? Dons aquí les teniu! Novament moltes gràcies per participar en aquestes activitats solidàries. I moltes gràcies a totes les persones voluntàries que dediquen el seu temps i ho fan possible.

Preparats pels TalleRetts8 de l'any 2016?

Comissió Solidària
AMPA Monmany

dimarts, 15 de desembre del 2015

AGRAÏMENT A L'ESCOLA MONMANY

Hola de nou famílies,

Us fem extensiu un agraïment que ens ha arribat de la Fundació Educació i Cooperació (EDUCO).

Al comprar l'agenda escolar ADDITIO d'aquest curs estàvem també fent una aportació solidària a la Fundació, ja que ADDITIO destina una part dels ingressos obtinguts amb la venda de les agendes al projecte solidari de Beques Menjador d'EDUCO.

AMPA Monmany

VISITA DELS PATGES REIALS: Dia 22 de desembre

Hola famílies,

Ja tenim tot preparat perquè el proper dimarts 22 de desembre ens vinguin a visitar els Patges Reials. Quins desitjos demanaran els nostres nens i nenes aquest any?. Què voldran que portin per a les seves classes?.

Quina gran il·lusió per a tots!

Comissió de Festes
AMPA Monmany

NOVES FOTOS: TalleRett8 de Nadal de dilluns

Hola famílies,

hem penjat noves fotos del TalleRett8 de Nadal que vam fer dilluns, per si algú no ha trobat al seu fill/a. Tornem a donar-vos les gràcies per la vostra implicació i col·laboració en la investigació de la Síndrome de Rett i el Càncer Infantil.


Comissió Solidària
AMPA Monmany

FOTOS TalleRett8 de NADAL (dilluns)

Hola famílies,

Us deixem les imatges del primer TalleRett8 de Nadal, que hem fet avui amb 28 nens i nenes de l'Escola. Han fet un guarniment de Nadal maquíssim, i el més important s'ho han passat d'allò més bé alhora que ajudaven a la investigació sobre la Síndrome de Rett i sobre el Càncer Infantil.



Moltes gràcies a tots els que heu vingut i a totes les persones que heu col·laborat per portar-ho a terme!

Dimecres repetim!. Encara hi ha alguna plaça si voleu apuntar-vos.

Comissió Solidària
AMPA Monmany

DIA 22 DE DESEMBRE: Acollida de tarda i extraescolars

Hola famílies,

Recordeu passar pel despatx de l'AMPA si voleu sol·licitar el servei d'acollida de 15:30 a 16:30h per a dimarts 22 de desembre.

També us recordem que el dia 22 es faran totes les activitats extraescolars programades.

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany


MENJADOR: Dinar especial de Nadal (22 de desembre)

Hola famílies,

Recordeu que demà dimecres és l'últim dia per reservar el dinar especial de Nadal de dimarts 22 de desembre. Llegiu el comunicat de sota per saber com ho heu de fer.

Comissió de Menjador
AMPA Monmany



dijous, 10 de desembre del 2015

LA NOSTRA COLLA DE TIMBALERS a l'aniversari del Tonet i la Fada Natura

Hola famílies,

Aquest dissabte 12 de desembre la nostra Colla de Timbalers estarà a l'aniversari del Tonet i la Fada Natura. Veniu a veure'ns a la pl. Catalunya a les 11h.

Comissió de Timbalers i Capgrossos
AMPA Monmany


dimecres, 9 de desembre del 2015

MERCAT DE NADAL: Diumenge 13/12 de 10 a 14h

Hola famílies,

Aquest diumenge 13 de desembre podeu anar a xafardejar pel Mercat de Nadal de Sant Feliu. A la plaça de la Vila podreu trobar regals, plantes, artesania, comerç just,..., a partir de les 10h.


dissabte, 5 de desembre del 2015

LLIBRE DE FAMÍLIA: Club de lectura

Hola famílies,

Les biblioteques de la Generalitat i la FAPAC han posat en marxa un club de lectura per totes les famílies. El club de lectura està conduït per l'Anna Manso (La pitjor mare del món del diari Ara).

Podeu veure de que tracta i inscriure-us aquí. També podeu consultar altres clubs de lectura temàtics al següent enllaç.


CARNESTOLTES: Inscripcions obertes dimecres 9 de desembre

Hola famílies,

Si encara no heu tingut temps de passar per l'AMPA per apuntar-vos per la Rua de Carnestoltes, encara ho podeu fer dimecres vinent 9 de desembre, tant al matí com a la tarda.

Animeu-vos a participar. Tots farem que el Carnestoltes d'aquest any sigui inoblidable.

Comissió de Festes
AMPA Monmany

divendres, 4 de desembre del 2015

PROPOSTES PER NADAL DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

Hola famílies,

A la pàgina http://viuelnadal.diba.cat/ trobareu un Calendari d'Advent especial, amb propostes de la Diputació de Barcelona per fer durant aquest Nadal.

Segur que no podreu menjar-vos totes les xocolatines, però alguna sí que podeu tastar!. Però no les podeu obrir fins al dia en qüestió!


FUTBOL EXTRAESCOLAR: Calendari de partits

Hola famílies,

El mes passat ja va començar la temporada de partits, i perquè no us perdeu ni un, aquí teniu els calendaris dels partits de l'equip de futbol de petits(1r, 2n i 3r) i del de grans (4t, 5è i 6è).També els podeu consultar a la pestanya d'extraescolars del bloc.

El dia 11 els grans juguen un partit amb el Nadal a l'escola Nadal i el dia 15 els petits ho faran amb Martí i Pol a l'escola Miquel Martí i Pol.

Amunt Monmany!!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany


MENJADOR: Menú del mes de desembre

Hola famílies,

Ja teniu penjada a la pestanya de menjador el menú del mes de desembre. Recordeu que dimarts 22 hi haurà menú especial de Nadal. Ja us avisarem fins quan sou a temps de comprar els tiquets.

Que vagi de gust!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany