dimarts, 30 de juny del 2015

CASAL ESPACIAL: Tallers gratuïts a la biblioteca durant el juliol

Hola famílies,

Durant el mes de juliol la Biblioteca i la Casa d'Oficis d'Animació Sociocultural faran tallers adreçats a nens i nenes de 6 a 10 anys.

Els tallers es duran a terme dos dies per setmana (dilluns i dimecres o dimarts i dijous, depenent de la setmana) de 17:15 a 19:30. Per anar als tallers s'ha de fer la inscripció el mateix dia a l'inici del taller a la torre del Roser.

Aquí teniu més informació.

MENJADOR: Fotos de la gimcana de final de curs

Hola famílies,

Al següent enllaç podreu veure les fotos de la gimcana que va organitzar el servei de menjador per final de curs. Va ser mooolt divertit!


Comissió de Menjador
AMPA Monmany

diumenge, 21 de juny del 2015

EXTRAESCOLARS: FOTOS DE LES PORTES OBERTES

Hola famílies,

Us deixem per finalitzar el curs, fotos de les portes obertes de futbol i de som creatius.

Que passeu molt bon estiu!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

Portes obertes de futbol
Portes obertes de som creatius



DIA INTERNACIONAL DE LA LEUCÈMIA

Benvolgudes famílies,

Avui és el dia internacional de la leucèmia i junts som IMPARABLES!. Us passem informació sobre com de fàcil és fer-se donant de mèdul·la. Sabíeu que és igual que una anàlisi de sang?.

Informeu-vos a pàgina web de la Fundació Josep Carreras dels hospitals on us podeu dirigir.

Comissió Solidària
AMPA Monmany

dimarts, 16 de juny del 2015

CONCERT DEL 30 ANIVERSARI DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA - Dissabte 20

Hola famílies,

el proper dissabte 20 de juny tindrà lloc el concert commemoratiu del 30è aniversari de l'Escola Municipal de Música. El concert serà a la plaça Lluís Companys a partir de les 21. Aquí tenim més informació sobre el programa.

En el concert hi participen alumnes de l'EMM, antics alumnes i familiars dels alumnes. Segur que serà un gran esdeveniment!


FESTA DE LA FAPAC - Diumenge 21 de juny

Hola famílies,

aquest diumenge 21 de juny és la festa de la FAPAC (Federació d'AMPAs de Catalunya) i totes les famílies hi estem convidades. A la festa hi haurà esmorzar gratuït per tothom, actuacions musicals (vindrà la Dàmaris Gelabert, entre d'altres), balls i animació, tallers, activitats físico-esportives, entre d'altres moltes coses. Es tracta d'una gran festa familiar, que tindrà lloc de 10 a 14h al parc de la Barceloneta.

El programa detallat amb totes les actuacions, tallers i activitats el podeu trobar aquí. També teniu més informació al següent enllaç.

dilluns, 15 de juny del 2015

TROBADA DE JOVES LECTORS: 20 de juny

Hola famílies,

Us deixem informació sobre la I trobada de joves lectors.  
És una trobada en què participaran nois i noies a qui els agrada llegir i compartir les seves lectures a través de blogs, fent vídeos, en fòrums de lectura com el QL?, per les xarxes socials, etc. També hi haurà profes, editors, bibliotecaris, gent que treballa per estimular la lectura entre els joves. Vol ser una trobada participativa, de debat entre tothom, participants i assistents.

COMPRA DE LLIBRES, XANDALLS I BATES

Benvolgudes famílies,

aquí teniu un resum de dades referents a la reserva i compra de llibres i compra de xandalls i bates:

COMPRA DE LLIBRES

Precomandes: 17 de juny de 9 a 13:30h i de 17 a 19h. Per fer la reserva de cada lot de llibres s'han de pagar 30€ en efectiu. Cal portar el comprovant del pagament de la quota de l'AMPA (també es pot pagar en aquest mateix moment en efectiu) si es vol gaudir del preu soci dels llibres (el 14% de descompte ja està aplicat a la columa de preu soci).

Pagament: abans del 10 d'agost mitjançant transferència bancària per la totalitat de l'import de la precomanda (total preu llibres adquirits -30€ precomanda) al número de compte de La Caixa ES46 2100 0002 5002 0183 0531. A la transferència caldrà anotar clarament el nom de l'alumne i el curs a fi de poder identificar a qui correspon el pagament efectuat.

Recollida: dilluns 7 de setembre i dimarts 8 de setembre de 10 a 13h i de 16 a 19h. Per recollir els llibres s'ha de portar el justificant de pagament (transferència bancària) i el justificant d'haver pagat la quota de soci de l'AMPA.

Els alumnes de P3 podran comprar els llibres aquests dos dies sense necessitat de fer precomanda, ni pagament previ. Això sí, el dia de la compra també hauran de portar el comprovant de pagament de la quota de soci de l'AMPA o pagar-la en aquell mateix moment.



COMPRA DE XANDALLS I BATES

Compra: 10 de setembre de 16 a 18h

Per qualsevol dubte o aclariment estem a la vostra disposició.

Comissió de Llibres
AMPA Monmany

QUOTA DE L'AMPA: Moltes activitats per fer!

Benvolgudes famílies,

Aquest any la quota de soci de l’AMPA serà de 20 euros i el pagament es realitzarà a través dels caixers automàtics de qualsevol oficina de Banc Sabadell (abans Caixa Penedès) o al despatx de l’AMPA dimarts i dijous de 09.15 a 10h. Ja podeu realitzar el pagament des d’avui fins al dia de la venda de llibres.

La quota de l'AMPA ens permet organitzar totes les festes que fem durant el curs, així com d'altres activitats perquè les gaudeixin totes les famílies de l'escola. Els nenes i nenes de l'escola són la nostra prioritat!. Totes les persones que col·laborem a l'AMPA ho fem de forma totalment voluntària, desinteresada i no rebem cap contraprestació econòmica.
PASSOS A SEGUIR PER FER EL PAGAMENT DE LA QUOTA DE L’AMPA
1. Introduir llibreta o targeta de Caixa Sabadell o qualsevol targeta d’una altra entitat.
2. Escollir l’opció “ALTRES OPERACIONS”.
3. Escollir l’opció “PAGAMENT A TERCERS”.
4. Introduir el codi d’entitat 155207.
5. Seleccionar Col•legi Josep Monmany Amat.
6. Escollir l’opció “QUOTA AMPA”.
7. Introduir Nom de l’alumne/es i curs/os (Si teniu més d’un fill/a indiqueu els cognoms i els cursos de tots ells/es).
8. Recollir justificant (Sortiran dos justificants, el primer amb les dades del nen/a, que haureu d’entregar a l’AMPA i un altre amb les dades del càrrec bancari, que aquest és el vostre comprovant).

Recordeu que només s’ha de pagar una quota per família.

És imprescindible pagar i entregar el comprovant de pagament a l’AMPA per poder comprar els llibres i per poder fer activitats extraescolars.

Quedem a la vostra disposició per a resoldre dubtes.
Atentament,

AMPA Monmany

FESTA FINAL DE CURS: Dimecres últim dia per compar tiquets

Hola famílies,

Si encara no teniu els tiquets per la festa "flower power" de final de curs, aneu demà o passat a l'AMPA. Dimecres és l'últim dia de venda!. Els horaris d'aquests dos dies són:

Dimarts 16/6:    de 9:15 a 10h i a partir de les 15:30h
Dimecres 17/6: de 9:15 a 10h

I recordeu que amb aquest tiquet el dia 19 de juny  a partir de les 18:30h i durant tota la tarda podreu gaudir dels inflables i dels tallers. A les 19:00h els gegants de la ciutat, en Guillem i la Violant, vindran a batejar els capgrossos de l´escola: en Pepet i en Mondimoni. A partir de les 21:00h aproximadament hi haurà l’espectacle per gaudir en família i en finalitzar el sopar de traje començarà la discomòbil.
El preu del tiquet és de 4€ que inclou: inflables, animació infantil, coca + copa cava/nens bossa guirnaldes, espectacle i discomòbil. El tiquet/entrada es pagarà per nens a partir de P3, serà gratuït pels nens més petits.

Us recordem també que el sopar haurà de portar-lo cadascú, per això diem que serà un sopar de "traje". Les taules estaran muntades, amb les estovalles però caldrà que la resta (plats, gots, coberts, tovallons, menjar, begudes...) ho porti cadascú.
Donat que estem a l'escola quedarà totalment prohibit fumar dins l'escola i s'haurà de sortir a fora al carrer.
Igualment per garantir la seguretat de tots i totes quedarà també prohibit portar petards.
L'AMPA es farà càrrec del muntatge i tothom que vulgui ajudar-nos només cal que es posi en contacte amb algú de l'Ampa al llarg d'aquests dies. D’altra banda, agraïrem la col.laboració de tots i totes a l'hora de recollir la festa, ja que sempre hi ha una part més feixuga, que si la fem entre tots passa millor. Sabem que podem comptar amb tots vosaltres i amb la vostra participació!

Ens ho passarem genial!

Comissió de Festes
AMPA Monmany

dijous, 11 de juny del 2015

PROJECTE PILOT A SANT FELIU D'AULES D'ATENCIO ESPECIALITZADA

Benvolgudes famílies,

us volem informar que a Sant Feliu s'endegarà el curs vinent un projecte pilot d'aules d'atenció especialitzada per atendre infants amb pluridiscapacitat severa de 0 a 5 anys d'edat.

El projecte que s'anomena "Aules d'atenció especialitzada Nexe" es durà a terme a les instal·lacions de l'escola bressol Giravolt, centre privat que es troba al barri de Mas Lluí.

Aquest projecte és fruit de l'acord de col·laboració entre la Generalitat, la Diputació i Nexe Fundació.

Per a més informació podeu llegir la següent notícia.

JOCS AL CARRER: Per a infants de 0 a 6 anys

Hola famíllies,

aquest dimarts han començat els Jocs al carrer, un espai de jocs destinats a infants de 0 a 6 anys amb les seves famílies. Es doran a terme dimarts i dijous de 17 a 19:30h fins a l'octubre (excepte el mes d'agost), al davant del Centre Cívic Les Tovalloles. Teniu més informació aquí.


dimecres, 10 de juny del 2015

PORTES OBERTES DE LA PISCINA DE L'ESCORXADOR

Hola famílies,

Aquest dissabte 13 de juny de les 9 a les 15h hi haurà portes obertes a la piscina descoberta. Teniu més informació al web municipal

LA MILLA MONMANYESA: Fotos pel record

Hola famílies,

Us deixem dos enllaços en el que podreu veure i descarregar-vos fotos de La Milla Monmanyesa.

La Milla 1 i La Milla 2

Per altra banda, aquí teniu fotografies del dia del lliurament del xec als dos projectes solidaris de Sant Joan de Déu. Un xec molt especial lliurat per persones molt especials!

De nou, moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!

Comissió Solidària
AMPA Monmany




dimecres, 3 de juny del 2015

FESTES DE CAP DE SETMANA

Hola famílies,

aquest cap de setmana el barri de la Salut i el barri Falguera estan de festa. Aquí teniu els cartells de les activitats que es faran durant aquests dies.



EXTRAESCOLARS: Rítmica

Hola famílies,

El Club Rítmica Sant Feliu ha convidat a les escoles de la ciutat al seu festival de fi de curs. El festival serà dissabte 20 de juny al pavelló municipal Juan Carlos Navarro.

Per aquest motiu, els dies 11 i 18 de juny es faran dos entrenaments addicionals. A la imatge teniu els horaris dels entrenaments dels diferents grups de rítmica. La quota del mes serà la meitat i el cobrament es farà en efectiu al despatx de l'AMPA de dilluns a divendres de 9 a 9:20h o bé dilluns i dimecres de 16:45h a 17:30h.

En principi comptem amb totes les alumnes. Si no hi podeu assistir, si us plau feu-nos-ho saber el més aviat possible venint a l'AMPA.

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany


MENJADOR: Menú del mes de juny

Hola famílies,

ja teniu penjat a la pestanya de menjador el menú del mes de juny. Bon profit i bones vacances!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany

FUTBOL GRANS: Nadal 5 - Monmany 9

Hola famílies,

aquesta és la crònica de l'últim partit de la temporada de futbol del nostre equip de grans. Han aconseguit acabar la temporada invictes! Moltes felicitats!!

Crònica del Partit: Nadal 5 - Monmany 9

Últim partit de la lliga escolar i tornem a aconseguir la victòria! 
Va ser un partit complicat ja que les condicions de la pista no eren les més apropiades! Relliscava molt! Tot i això els nostres nois es van sobreposar a les adversitats i van demostrar una millora molt gran en quan el joc col·lectiu i el sacrifici en defensa i atac.


Ara sí que sí! Som Campions! Enhorabona a tots i gracies per el vostre compromís i comportament exemplar durant tota la temporada!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany




FESTA DE FI DE CURS: Venda de tiquets

Hola famílies,

Ja estan a la venda els tiquests per la Festa de fi de curs. Podeu passar pel despatx de l'AMPA fins al 16 de juny, dilluns i dimecres de 16:45h a 17:30h i dimarts i dijous de 9:15 a 10:00h.

L'esperit Flower Power ja està en camí!

Comissió de Festes
AMPA Monmany


LA MILLA MONMANYESA: Vem aconseguir 4.741,32 €

Benvolgudes famílies,

El passat 18 de maig es va fer les transferències a parts iguals dels diners solidaris recaptats per La Milla Monmanyesa. 2.370,66 € destinats al Projecte Precipita (investigació sobre la síndrome de Rett) i 2.370,66 € al Projecte l'Arbre dels Petits Valents (construcció de l'hospital de dia pels afectats de càncer infantil).

Moltes gràcies a totes les persones que amb la seva aportació, la seva dedicació i la seva il·lusió han contribuït a aquest somni.

Jo sóc de La Milla 2, i tu?

Comissió Solidària
AMPA Monmany