dimarts, 31 de març del 2015

LA MILLA MONMANYESA: Bones notícies sobre les inscripcions

Hola famílies,

Tenim bones notícies per les 60 persones que es van inscriure despres del número 500 (que era el nombre màxim d'inscripcions).
Definitivament, totes podreu participar a La Milla Monmanyesa!

Així que al final serem 560!! Gràcies per fer-ho possible.

Jo sóc de La Milla, i tu?

Comissió Solidària (i totes les demés)
AMPA Monmany

diumenge, 29 de març del 2015

MENJADOR: Menú del mes d'abril

Hola famílies,

ja teniu penjat a la pestanya de menjador el menú del mes d'abril.

Que aprofiti!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany

dissabte, 28 de març del 2015

LA MILLA MONMANYESA: Recollida de samarretes amb dorsal

Hola MillaMonmanyerenses!

Ja han finalitzat les inscripcions de La Milla Monmanyesa i hem passat les 500 inscripcions!!.  Al final han estat 560!. Moltes gràcies a tots!. Farem tots els possibles per aconseguir que les 60 persones que passen de 500 pugueu participar!. Us ho confirmarem aviat.

Tots els que esteu inscrits podreu passar a recollir les vostres samarretes amb el dorsal dimecres 15 i divendres 17 d'abril de 16:45h a 17:30 als porxos de l'Escola. Si la persona que està inscrita no pot venir a recollir la samarreta en aquestes dates, cal que faci una autorització semblant a la que us posem més avall (encara que estigui escrita a mà), i li doni a la persona que li recollirà la samarreta. És a dir, per la recollida de samarretes, es necessitarà autorització quan no vingui la persona inscrita.

I recordeu, si voleu ser voluntaris de La Milla Monmanyesa, envieu en correu a lamillamonmanyesa@gmail.com amb les vostres dades (mireu la notícia publicada anteriorment per conèixer mes detalls sobre el voluntariat)

Moltes gràcies per formar part de La Milla, d'aquest somni de l'AMPA i de l'Escola!

Comissió Solidària (i totes les demés)
AMPA Monmany



dimecres, 25 de març del 2015

Vols ser VOLUNTARI a LA MILLA MONMANYESA?

Benvolgudes famílies, 

Des de la Comissió Solidària de l'Ampa volíem primer que tot, agrair-vos la vostra participació multitudinària a la Milla Monmanyesa. Gràcies per fer possible aquest somni! Després del dia d'avui només queden al voltant de 50 places disponibles. Si encara no us heu decidit, divendres és l'últim dia d'inscripció a l'Escola (De 16:45h a 17:30h).

D'altra banda, necessitem voluntaris pel dia de la cursa, que implica total disponibilitat, encara que podreu participar, si també us heu inscrit, en la categoria open light que és la darrera. Per tal d'informar-vos de totes les tasques i responsabilitats farem una reunió on us ho explicarem amb tot detall. 

Si voleu ser voluntaris, necessitem que ens envieu un correu electrònic a: lamillamonmanyesa@gmail.com
I ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de quan serà la reunió i tot allò que sigui necessari.

Moltíssimes gràcies per tot!
Jo sóc de la Milla, i tu?

Comissió Solidària (i totes les demés)
AMPA Monmany

dilluns, 23 de març del 2015

EXTRAESCOLARS: Tota la informació en una presentació

Hola famílies,

Us informem que a la pestanya d'extraescolars podeu trobar la presentació de totes les extraescolars actualitzada.

Esperem que us serveixi per conèixer una mica més totes les extraescolars que estem realitzant. Ah, i també hi ha informació sobre l'acollida.

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

diumenge, 22 de març del 2015

LA MILLA MONMANYESA: Ajudar és guanyar!

Hola famílies,

Continuem amb les inscripcions, ja en portem 300 per la cursa!.Tots podeu participar a La Milla Monmanyesa, els nens i nenes menors de tres anys també poden participar a l'open light amb els seus pares!. Aquestes són les categories:
Els horaris d'inscripcions d'aquesta última setmana són:

- Dimecres i divendres: porxos de l'Escola de 16:45h a 17:30h.
- Dimarts i dijous: bar del camp de les Grases del Santfeliuenc FC de 17:15 a 18:15

Amb la inscripció a qualsevol categoria (7€ de donatiu) tindreu una samarreta i una bossa de La Milla i també podreu córrer tota la família a l'Open LIght de les 12h. No us ho podeu perdre. Jo sóc de La Milla, i tu?

AMPA Monmany (Comissió Solidària i totes les demès)

3r CONCURS DE FOTOGRAFIA DE SANT JORDI: Convocatòria i bases

Benvolgudes famílies, l’AMPA convoca el:

3r CONCURS DE FOTOGRAFIA DE SANT JORDI
Us anunciem  la convocatòria al 3r Concurs de Fotografia, perquè tots els pares i mares, familiars i personal de l’Escola que vulgueu, participeu.

"Un drac molt ferotge". Fotografia guanyadora de l'any passat.
Bases del Concurs:
1. Temàtica.
Sant Jordi (deixeu volar la vostra imaginació: roses, dracs, cavallers, princeses, llibres...!).

2.  Participants.
Tots els pares, mares, familiars (major edat) i personal que treballa a l’Escola.

3. Inscripció i Lliurament de la Fotografia.
La inscripció és gratuïta. Només es pot presentar una fotografia per persona.
Cal presentar la fotografia en dos formats, arxiu JPG  (enviant correu a l’AMPA: ampamonmany@hotmail.com) i també impresa (entregar-la al despatx de l’AMPA). Cal que totes les fotografies siguin entregades amb les següents dades personals:
Nom i Cognoms, DNI, relació amb l’escola (pare, mare, familiar del nen/a, mestre/a, monitor de menjador, conserge,...), i títol de la fotografia.

4. Termini d’admissió de fotografies.
Fins al dimarts 1 4 d’abril. Les setmanes del  14  al 22 d’abril, les fotografies seran exposades al porxo de l’Escola.

5. Format i Mida.
Les fotografies poden ser en color o en blanc i negre.  No s’acceptaran muntatges o fotografies manipulades digitalment.
Mida de la fotografia 15x20.

6. Jurat.
Tothom que vingui a la Festa de Sant Jordi tindrà l’oportunitat de votar (una vegada), de manera que quan finalitzi la festa es farà el recompte i s’anunciarà el guanyador/a.

7. Premi.
El premi serà per la fotografia que hagi obtingut més vots per part dels participants de la festa.  I serà un “Sopar Romàntic” per a dues persones.

8. Exposició.
Les fotografies restaran exposades al porxo de l’Escola perquè tothom pugui veure-les, i el dia de Sant Jordi seran exposades per poder fer la votació. També es publicaran les fotografies al Bloc de l’AMPA i a Facebook.

9. Drets d’autor.
Els participants declaren sota la seva responsabilitat ser els autors/es de les obres fotogràfiques presentades, sent responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions de tercers autors/es, per infracció dels seus drets de conformitat amb la normativa vigent en aquesta matèria i exoneren a l’AMPA de qualsevol reclamació o indemnització en aquest sentit.

10. Altres condicions.
Els participants declaren que les fotografies presentades no han obtingut cap tipus de premi ni han estat finalistes en cap altre concurs i responen davant de l’AMPA de qualsevol tipus de dany i/o perjudici i indemnització que pogués derivar-se com a conseqüència de la falsedat o inexactitud d'aquesta declaració.  Els participants es fan responsables d'haver obtingut els drets d'imatge necessaris de les persones o bens que puguin aparèixer en les fotografies presentades, essent responsables directes dels danys i perjudicis que es puguin derivar per reclamacions de tercers per infracció dels seus drets de conformitat amb la normativa vigent en aquesta matèria i exoneren a l’AMPA de qualsevol reclamació o indemnització en aquest sentit. No s’acceptarà al concurs cap imatge que sigui ofensiva.  L’organització es reserva el dret a no acceptar les fotografies que no compleixin amb les condicions legals exigides pel concurs. Les fotografies seran retornades i es podran recollir al despatx de l’AMPA a partir del dia 27 d’abril. Els participants accepten que les seves fotografies siguin exposades i publicades en el Bloc i al compte de Facebook de l’AMPA.

11. Acceptació.
La participació en aquest concurs suposa l’acceptació i el compromís del compliment d’aquestes bases i la renúncia a qualsevol reclamació legal.
L’Organització es reserva el dret a resoldre qualsevol contingència no prevista en les bases del concurs.

ANIMEU-VOS A PARTICIPAR!!!

Comissió de festes
AMPA Escola Josep Monmany

diumenge, 15 de març del 2015

LA MILLA MONMANYESA: Moltes maneres de participar!

Hola de nou famílies!
La setmana passada ja van començar les inscripcions de La Milla Monmanyesa, i ja portem més de 200 inscripcions!. Recordeu que les inscripcions es fan al porxo de l'Escola tots els dimecres i divendres que queden del mes de març, de 16:45 a 17:30h. Les inscripcions es tancaran quan arribem a les 500!

Si vols fer el teu donatiu, però no vols córrer, hi ha moltes maneres de participar:
- pots inscriure't amb el DORSAL 0, fent un donatiu de 5€ tindràs un dorsal que podràs portar el dia de La Milla però no correràs, però contribuiràs a les causes de la Milla (el projecte Precipita (investigació sobre la síndrome de Rett) i el projecte L'Arbre dels Petits Valents (construcció de l'hospital de dia destinat a afectats per càncer infantil)
- inscriure't per aconseguir la samarreta, fent un donatiu de 7€ tindràs la samarreta, però no hauràs de córrer.
- fent la teva aportació al següent número de compte bancari: ES31 0081 0341 1400 0122 4125
- fent donatius en les guardioles que trobaràs distribuïdes a molts comerços de Sant Feliu i també el dia de la cursa
- venint a la festa de La Milla i pujant a la limusina Hummer

- prenent alguna beguda a la barra de La Milla

Ajudar és guanyar!

Més informació a la pestanya del bloc de "La Milla", al facebook La Milla Monmanyesa i de l'AMPA o al Twitter de La Milla i de l'AMPA.

AMPA Monmany (Comissió Solidària i totes les altres comissions)

BATEIG DELS TIMBALERS: Fotos i vídeos

Hola famílies,

Voleu veure que bé s'ho van passar els timbalers els dia del seu bateig?. I després del bateig van participar amb els capgrossos del Monmany per animar la Cursa de la Dona. Va ser molt emocionant! 

Gràcies a tots els que veu participar en aquest magnífic dia!


Comissió de Timbals i Capgrossos
AMPA Monmany


FUTBOL GRANS: Monmany 2 - Martí Pol 4

Hola famílies, aquí teniu la crònica de l'últim partit dels petits.

Tornem a jugar contra l'escola Marti Pol i millorem en el resultat! Es nota que el nostres nens van millorant encara que mostren certa timidesa quan disputem els partits de lliga. Això s'anirà rectificant a mesura que vagin agafant experiència. De totes formes, felicitar als dos equips per la seva esportivitat i haver-nos fet gaudir tant del partit! Endavant Monmany!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany




dilluns, 9 de març del 2015

LA MILLA MONMANYESA: Jo sóc de la Milla, i tu?

La Milla és un somni...un somni perquè és allò que anhelés i creus moltes vegades, que no forma part de la realitat i que és quasi impossible. És un somni que ha agafat la forma de projecte i que es durà a terme el proper 19 d'Abril al barri de la nostra escola, la Monmany.

Va néixer com una idea, prematura i llunyana però amb uns grans fonaments d'esperit de lluita i esforç, de voluntat i admiració que han fet possible que passi a ser una realitat. Un grup de persones amb un interès comú: lluitar per a les nostres Princesas Rett (malaltia Síndrome de Rett) i els nostres Petits Valents (construcció de l'Hospital de Dia de Sant Joan de Déu) amb l'ajuda de l'Ajuntament de Sant Feliu, i el recolzament de l'Escola i l'AMPA, d'Organitzacions com el Consell Esportiu i El Santfeliuenc, i un grapat de col·laboradors, cada dia més gran han fet possible que el que va néixer sent un somni passi a ser la nostra Milla, la Milla Monmanyesa, una cursa solidària popular.

Ara simplement cal que tu formis part d'aquest somni i t'apuntis a la Milla Monmanyesa per poder-lo fer realitat. A la Milla Ajudar és Guanyar!
Jo sóc de la Milla, i tu?


A la pestanya de LA MILLA podeu trobar informació sobre les inscripcions i el detall del projecte i de la cursa.

Les inscripcions estan obertes a partir d'aquest dimecres al porxo de l'Escola. Demà tindreu més informació sobre les inscripcions i altres temes d'interés.

divendres, 6 de març del 2015

MENJADOR: Reunió amb Serunion

Benvolgudes famílies,
Us informem que dijous vinent, dia 12 de març a les 17h, tindrà lloc la reunió de menjador amb la participació de l'empresa Serunion.
L'empresa encarregada del menjador us informarà del seu funcionament i contestarà o aclarirà qualsevol dubte, consulta, ... Hi haurà servei d'acollida pels fills i filles dels assistents a la reunió.

Us hi esperem!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany

EXTRAESCOLARS: Tancades les inscripcions

Hola famílies,

Us informem que ja hem tancat les inscripcions de les a les activitats extraescolars, degut a que els grups ja estan plens. Us agraïm la vostra confiança, segur que els vostres fills i filles s'ho passaran molt bé!

Ara ja comencen a preparar el festival de fi de curs!!. Ja us anirem informant.

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

dimecres, 4 de març del 2015

SORTIU AMB NOSALTRES?

Hola famílies,

Dissabte 7 de març la Colla de Timbalers i de capgrossos sortim de festa. Voleu venir amb nosaltres?. Això és el que farem:
  • 10h Bateig de la Colla de Timbalers timbals al Palau Falguera, a càrrec de la Colla El Tro de Falguera
  • 10:45h Concentració colles de timbalers i capgrossos a la plaça 8 de Març
  • 11h Animació al tret de sortida de la Cursa de la Dona
Us hi esperem!!!!!

Comissió de Timbals i Capgrossos
AMPA Monmany

FUTBOL GRANS: Crònica del partit Gaudí 3 - Monmany 9

Hola famílies,
Aquesta és la crònica que ha fet l'entrenador del partit de futbol de l'equip dels grans que es va jugar el 3/3/15 al camp de l'escola Gaudí.

Tot i el resultat no va ser un partit gaire vistós. Vam començar una mica espessos, ja que vàrem haver d’acostumar-nos a les petites dimensions del terreny de joc i a les pilotes també massa petites. Tot i això els nostres nois van demostrar ser superiors i van tornar a guanyar. Seguirem millorant aspectes del joc! Endavant Monmany!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany




dimarts, 3 de març del 2015

HORA DEL CONTE: Mireu aquets lleonets i lleonetes!

Hola famílies,

Uns 45 nens i nenes amb les seves famílies van gaudir ahir dels contes sobre lleons, en la segona hora del conte organitzada per la Comissió de Biblioteca de l'AMPA. També es va presentar el nou carro que l'AMPA ha comprat per a la biblioteca.

Anem a per la tercera?. Si voleu col·laborar llegint un conte, apunteu-vos a l'AMPA o escriviu un correu a ampamonmany@hotmail.com

Comissió de Biblioteca
AMPA Monmany




MENJADOR: Menú del mes de març

Hola famílies,

ja podeu consultar a la pestanya de menjador el menú del mes de març. Que aprofiti!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany

diumenge, 1 de març del 2015

Voleu venir a portar els CAPGROSSOS a la Cursa de la Dona?

Hola famílies,

sóm el Tapetes, la Paperina i el Macedoni. Si voleu portar-nos dissabte 7 de març a la Cursa de la Dona, passeu per l'AMPA per apuntar-vos. Tenim ganes de molta gresca!

Comissió de Capgrossos
AMPA Monmany

FUTBOL: Crònica del partit dels petits (Martí i Pol 5 - Monmany 0)

Partit en el que el nostre rival era més gran en edat, per això  vam tindre un reforç a la porteria. De totes maneres els nostres van lluitar totes les pilotes sense cap por i amb una actitud i unes ganes immillorables, van defensar molt bé y vàrem tenir alguna ocasió que per mala sort no va entrar.

Els entrenadors estem molt contents dels nostres jugadors que poc a poc van millorant !!

Molt bé Monmany!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany