dimecres, 25 de febrer del 2015

INFORMACIÓ SOBRE EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIÓ A P3 i 1r ESO

Hola famílies,

Us informem que al web de l'Ajuntament podeu trobar tota la informació sobre el procès de preinscripció a P3 i a 1r d'ESO.

AMPA Monmany

CURSA DE LA DONA: Obertes les inscripcions

Hola famílies,

ja estan obertes les inscripcions a la II Cursa de la Dona que tindrà lloc dissabte 7 de març a les 11h. Els timbalers i els capgrossos de l'Ampa estaran presents per animar la cursa!!

Podeu inscriure-us aquí fins el 4 de març.

Si voleu més informació la trobareu al web de l'Ajuntament i a Fet a Sant Feliu

AMPA Monmany

dimarts, 24 de febrer del 2015

NOVA HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA: Dilluns 2 de març

Hola famílies,

si voleu passar una bona estona envoltats de lleons, no us podeu perdre la propera hora del conte, que es farà a la biblioteca dilluns 2 de març a les 17h!

I recordeu de venir amb la vostra màscara de lleó. La podeu descarregar aquí.

Comissió de Biblioteca
AMPA Monmany


dimecres, 18 de febrer del 2015

CONCURS SOBRE LA MEMÒRIA HISTÒRICA DE SANT FELIU

Hola famílies,

La Xarxa temàtica Memoria de las Ciudades, en la que participa el Departament d'Educació de l'Ajuntament de Sant Feliu, ha posat en marxa el concurs Tast de memòries en moviment, que planteja diverses preguntes sobre la memòria de les ciutats i que els participants han de contestar mitjançant un vídeo. En el cas de Sant Feliu, les  preguntes són llençades a l'aire pel músic i actor santfeliuenc Joan Dausà, qui planteja preguntes que fan referència a la memòria i al patrimoni de la ciutat. L'objectiu del concurs és no permetre que la memòria quedi en l'oblit.

El termini per participar finalitza el proper 9 de març. Fins aquest dia, podeu enviar les vostres respostes en format vídeo i teniu l'oportunitat de participar al concurs per escollir la millor resposta, a càrrec d'un jurat expert. El certamen està dirigit a un públic ampli i de manera especial als estudiants. Els premis són estades per a dues persones en una de les ciutats de la xarxa i lots culturals.

Els vídeos s'han de penjar a YouTube i enviar l'enllaç per correu electrònic junt amb el formulari d'inscripció que trobareu aquí a cata.memorias@gmail.com. En cas de no tenir un usuari de YouTube es pot  enviar el vídeo per WeTransfer per tal que sigui l'organització qui s'encarregui de penjar-lo.


JORNADA DE PORTES OBERTES A L'ESCOLA

Hola famílies,

El proper 4 de març a les 17h es faran les jornades de portes obertes a la nostra Escola, perquè sobre tot totes les famílies amb fills i filles que l'any vinent faran P3 vinguin a visitar-la i conèixer-la.

 Fem córrer la veu!

AMPA Monmany

ENTERRAMENT DEL REI CARNESTOLTES

Hola famílies,

Aquest dissabte 21 de febrer es farà el tradicional enterrament del Rei Carnestoltes, que consistirà en:

* 17 h Enterrament del Rei Carnestoltes. Combo de Carnestoltes amb Quiràlia (taller de màscares i barrets, i animació infantil). Lloc: Pl. Vila.

* 19 h Recorregut de la comitiva: pl. Vila, Vidal i Ribas, pl. Estació, Constitució, riera de la Salut, Sagrament i pl. Salut. Es convida tots els infants a acompanyar la comitiva portant la sardina disfressada.

* 19.45 h Espectacle i cremada del Rei Carnestoltes, a càrrec dels Diables de la Salut i els Petardons i Petardones de Can Calders. Lloc: Pl. Salut

LA ROSA I EL ROSER: Exposició de dibuixos i lliurament de premis

Hola famílies,

Del divendres 20 fins al diumenge 22 s'exposaran al Palau Falguera els treballs del concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser". El lliurament de premis (dues entrades per anar a Port Aventura) es farà diumenge 22 a les 13h.

Més informació sobre els horaris de visita.

FUTBOL: Crònica del partit dels petits (Martí i Pol 10 - Monmany 1)

Clara superioritat local com demostra el marcador. Tot i això els nostres nois van treballar i sacrificar-se molt en el terreny de joc. Cal millorar en bastants aspectes del joc, però no ens donarem per vençuts! Cal recalcar que vàrem tenir moltes baixes i que els jugadors disponibles la majoria només fan una sessió d'entrenament a la setmana. Tot i això la actitud va ser correcta i van tenir molta esportivitat tot i el resultat. 

Ànim Monmany!!!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

dilluns, 16 de febrer del 2015

NOU MIRALL A LA SALA DE PSICO I REMODELACIÓ VESTIDOR

Hola famílies,

Us volem informar que la nostra Escola ja disposa d'una sala de psicomotricitat amb mirall i d'un nou vestidor al gimnàs!

L'AMPA ha col·laborat amb l'escola comprant mirall homologat per la sala de psicomotricitat, que amb aquesta millora podrà ser utilitzat per tots els nens i les nenes de l'escola, per fer dansa, i també els més petits d'infantil milloraran la concepció del seu propi cos i dels seus moviments.

Per altra banda també ha col·laborat per habilitar un nou vestidor al gimnàs. El vestidor fins ara s’havia utilitzat com a habitació de neteja. L'AMPA ha comprat dos armaris i ha col·laborat en el seu condicionament. Ara aquest vestidor podrà ser utilitzat per totes les activitats que l'escola faci al gimnàs i també per les extraescolars, sobre tot per rítmica, que com té tan d'èxit el vestidor que tenien era una mica petit.

AMPA Monmany




Descomptes del Consorci de Turisme del Baix Llobregat

Benvolgudes famílies,

Us informem que des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat ens han fet arribar informació dels Nous Cupons amb descomptes i promocions del Baix Llobregat 2015.

Els escolars i les famílies que visitin els recursos turístics del Baix Llobregat seran obsequiats amb un cupó de promocions per gaudir en família durant tot l'any 2015.

Així mateix, les famílies interessades poden sol·licitar un cupó o descarregar-lo online, tan sols han d'entrar a www.turismebaixllobregat.com/cupons.



AMPA Monmany

FUTBOL: Demà dimarts partit dels petits

Hola famílies,

Demà dimarts 17/2 l'equip de petits de futbol (1r a 3r) jugarà amb el Martí Pol. El partit serà a les 17:15h a l'escola Martí Pol.

Veniu a animar-los!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

FUTBOL: Tenim patrocinador!!

Hola famílies,

aquestes són les noves camisetes dels nostres equips de futbol. A què són "xul·les"?. Doncs el millor de tot és les ha comprat el nostre patrocinador "Cusó Tapissers", un pare de 1r de l'escola.

Moltes gràcies!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany


CARNESTOLTES: Fotos de tots els moments viscuts

Hola de nou famílies!,

Aquí teniu més de 250 fotografies del Carnaval 2015, de la preparació i organització, de la preparació de la carrossa, del maquillatge i de la rua.

Són les fotos que immortalitzen els moments màgics viscuts, per recordar-ho sempre.. Un cop més, enhorabona a tots! Una meravella.

AMPA Monmany

Moltes més fotos

CARNESTOLTES, TOT UN ÈXIT

Hola famílies,

Us comuniquem una notícia que a hores d'ara tots segur que coneixeu. La comparsa infantil de carnestoltes de la nostra escola ha tornat a guanyar el 3r premi.

Tota una recompensa a una feina molt ben feta, amb il·lusió, amb el cor!. Moltes felicitats a la Comissió de Carnestoltes de l'AMPA pel disseny de la disfressa,  la decoració de la carrossa, l'organització de tot fins a l'últim detall i més, al mestre que ha creat la coreografia que ens ha fet ballar a tots i per la seva implicació, i a totes les famílies que heu participat i heu gaudit del Carnaval. Tots vosaltres ho heu fet possible!

Comencem a pensar en l'any vinent?
AMPA Monmany



FUTBOL: Nadal 10 - Monmany 3

Hola famílies,

aquesta és la crònica del partit que es va jugar contra l'escola Nadal.

Partit amb molt de fred, davant d'un rival que ens superava físicament. Es van avançar al marcador, però els nostres en cap moment van perdre la il·lusió per marcar. Ells marcaven, però nosaltres seguíem lluitant, fins a aconseguir 3 gols.

Molt contents amb l'actitud dels nostres nois!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany





dijous, 12 de febrer del 2015

EXTRAESCOLARS: Vine a provar les activitats que més t'agradin

Hola famílies,

 La setmana de dimarts 17 a dilluns 23 de febrer, podeu venir a provar les activitats extraescolars. Durant aquests dies vosaltres o els vostres fills/es poden venir a provar allò que més us agradi i així podeu decidir si apuntar-vos o no.

Per fer-ho, només cal que passeu pel despatx de l'AMPA per apuntar-vos el dimecres 11 de 16:45h a 17:30h i el dijous 12 de 9 a 9:30h.

Més avall, podeu veure els dies i horaris per venir a provar les activitats.

Us hi esperem!

divendres, 6 de febrer del 2015

ACTES DENIP: Avui 6 de febrer a les 17h a la Plaça de la Vila

Hola famílies,

Finalment aquest divendres, 6 de febrer, a partir de les 17 h, es duran a terme els actes commemoratius del Dia Escolar de la No Violència i la Pau que es van anul·lar divendres passat a causa de l'alerta per forts vents. La celebració inclourà diferents tallers adreçats especialment als infants i les seves famílies amb l'objectiu de sensibilitzar-los sobre els conflictes i la violència arreu del món.

Per a més informació al web municipal i a Fet a Sant Feliu

AMPA Monmany

dijous, 5 de febrer del 2015

BIBLIOTECA: Últimes novetats en préstec i revistes

Hola famílies,

Ja podeu emportar-vos a casa en préstec tots els llibres de la secció de novetats.


I a més podeu venir a llegir a la biblioteca les noves revistes:

  • Reporter DOC: dirigida principalment a alumnes de 4t, 5è i 6è. Una revista per descobrir el món.
  • CUCAFERA: dirigida principalment a nens i nenes entre 4 i 7 anys. Una revista divertida per endinsar-se en el món de la lectura, de la que podeu escoltar un conte si us descarregueu l'aplicació (veure última imatge)
  • I love English Junior: revista divertida en anglès recomanada a partir de 9 anys, que inclou CD.



Per cert, les novetats i les subscripcions s'han pogut fer gràcies a la subvenció per dinamitzar la biblioteca de la Diputació de Barcelona.

I ara, a gaudir de la lectura!

Comissió de Biblioteca
AMPA Monmany

dimecres, 4 de febrer del 2015

HORA DEL CONTE: Tots hi podeu participar

Hola famílies,

Més de 60 nens i nenes amb les seves famílies (total més de 100 persones) van venir dilluns passat al primer dia de l'hora del conte, organitzada per la comissió de biblioteca de l'AMPA. Creiem que s'ho van passar molt bé escoltant les històries sobre cocodrils, però si no ens creieu, mireu les seves caretes, que ho diuen tot!


La idea poder fer més hores del conte amb la col·laboració de més mames i papes. Així que si tens ganes d'explicar un conte a aquests i d'altres nens i nenes preciosos, passa per l'AMPA a apuntar-te o escriu un correu a ampamonmany@hotmail.com. Els nens i les nenes de l'escola t'estan esperant amb il·lusió!

Més fotos

Comissió de Biblioteca
AMPA Monmany

4 DE FEBRER: DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER

Hola famílies,

Avui 4 de febrer és el Dia mundial contra el CÀNCER. Divendres 6 i dissabte 7 de febrer vuit supermercats Condis de Sant Feliu se sumaran a una campanya solidària catalana de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer, que sota el lema "Posa-li pebrots al càncer", repartiran una bossa de pebrots als compradors. La iniciativa vol solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda que fan diferents entitats i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d'atenció als malalts de càncer i les serves famílies.


dilluns, 2 de febrer del 2015

FUTBOL GRANS: Monmany 7 - Pau Vila 4

Hola famílies,

Aquesta és la crònica del partit de futbol de l'equip dels grans que es va jugar dimarts passat. Resultat Monmany 7 - Pau Vila 4.


Els nostres nois van millorant i això es reflexa tan al resultat com en la forma de jugar. Tot i això, va ser un partit molt disputat en el que el Pau Vila també va demostrar qualitat en les seves accions.

El Monmany però va ser superior i va demostrar ser un bloc molt sòlid i solidari ja que tots participaven en atac, però també es sacrificaven en defensa.

Endavant Monmany!