dimarts, 23 de desembre del 2014

CANVI D'HORARI DE L'AMPA

Benvolgudes famílies,

A partir de gener, l'horari d'atenció al públic al despatx de l'AMPA canvia. Es mantenen els mateixos dies, dilluns i dimecres, però l'horari serà de 16:45h a 17:30h.


Que passeu unes bones festes!
AMPA Monmany

FUTBOL SALA: Calendaris definitius de la lliga escolar

Hola famílies,

Aquí teniu els calendaris definitius de Futbol Sala. També els podreu trobar a la pestanya d'extraescolars.

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

FUTBOL: Resultat del 1r partit de competició

Hola famílies!

L'equip de futbol dels grans ha jugat el seu primer partit contra el Salvador Espriu. Resultat Salvador Espriu 1 - Monmany 8.


En el primer partit de competició  el Monmany aconsegueix els primers tres punts, i de forma molt merescuda.

Molt bon partit i no només pel joc demostrat que va fer que el Salvador Espriu no tingués cap opció de poder treure algun punt, sinó també per l'actitud demostrada per tots els components de l'equip que dia a dia van millorant molt en el joc col·lectiu!



Endavant Monmany!!!!

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

dimarts, 16 de desembre del 2014

FOTOS delsTalleRetts de NADAL

Hola famílies,

Al següent enllaç podeu veure i descarregar-vos les FOTOS dels dos TalleRetts de NADAL. Com sempre, els nens van gaudir moltíssim durant el taller, però aquest cop, a més d'emportar-se una figureta de Nadal per penjar de record del taller, també van sentir la màgia del Nadal de molt a prop, fent les postals dirigides als avis i les àvies de la Llar d'Avis Sagrada Familia de Màlaga, que estan esperant amb moltíssima il·lusió. Però sabeu què?, els avis i àvies també han fet postals pels nens. Però, SHHHHH, no els hi digueu, què és una sorpresa...

Bon Nadal!!

Comissió Solidària
AMPA Monmay




ACOLLIDA PEL 23 PER LA TARDA

Hola famílies,

El dia 23 de desembre finalitza el primer trimestre. Aquell dia hi haurà horari intensiu: fins a les 13h (si no es queden al menjador) i fins a les 15:30 (si es queden). Si per aquell dia necessiteu servei d'acollida fins a les 16:30h passeu pel despatx de l'AMPA a inscriure-us. El preu serà el mateix que a l'acollida de matí, 4 €. En cas que no hi hagi nens i nenes apuntats no es farà el servei.

AMPA Monmany

divendres, 12 de desembre del 2014

MENJADOR: Menú especial dia 23

Hola famílies,

Els nens i nenes que es quedin a dinar el dia 23 de desembre tindran un menú especial de Nadal. Podeu comprar els tiquets al despatx de l'AMPA fins dimecres 17.

Que aprofiti!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany


TOT PREPARAT PER REBRE ALS PATGES REIALS

Hola famílies!,

Ja està tot llest perquè el dia 23 vinguin els patges reials a visitar els nostres nens i nenes. Les seves cadires reials preparades, el tió, el pessebre, i el preciós arbre que han creat els nostres fills i filles!

Gaudiu d'aquestes festes!

AMPA Monmany


dimarts, 9 de desembre del 2014

TalleRett de Nadal: Divendres 12 i dilluns 15

Hola famílies,

Ja teniu aquí l'últim TalleRett de l'any 2014, el TalleRett de Nadal. Ja ho sabeu si voleu venir a passar-vos-ho bé i alhora ser solidaris amb la investigació de la síndrome de Rett, passeu per l'AMPA a apuntar-vos per fer aquest TalleRett i fer el pagament dels 3 € de donatiu. Podeu escollir dos dies: divendres 12 o dilluns 15 de 16:30 a 18:00h.

I com sempre els 3 euRetts aniran destinats íntegrament a la investigació sobre la Síndrome de Rett a l'Hospital de Sant Joan de Déu. (http://www.fsjd.org/es/grupos-de-investigaci%C3%B3n_3230/1320/projects/9589)

Comissió Solidària
AMPA Monmany


REUNIÓ GENERAL DE L'AMPA: Gràcies per la vostra assistència!

Benvolgudes famílies,

Volem agrair a les 5 mares assistents a la reunió general de l'AMPA que ha tingut lloc aquesta tarda de 9 de desembre a les 18h. Gràcies pel vostre temps, que és el de tots, i interès i gràcies per compartir les vostres idees, suggeriments i observacions.

AMPA Monmany



dijous, 4 de desembre del 2014

REUNIÓ GENERAL D'AMPA

Hola famílies,

Us informem que el proper dimarts 9 de desembre a les 17h tindrà lloc la reunió general d'AMPA del curs 2014-2015.

L'ordre de la reunió serà:
- Presentació dels nous membres de la junta (explicació dels canvis).
- Presentació de les comissions.
- Explicació de quines són les funcions/tasques de l'AMPA per comissions.
- Dubtes i suggeriments.
- Voluntaris per participar dins de l'AMPA.

Per facilitar l'assistència a la reunió hi haurà servei d'acollida.

Us hi esperem a tots i totes!. Tenim moles coses per compartir amb vosaltres.

AMPA Monmany

MALETA DE LA JOANA RASPALL: Dos mestres de l'Escola hi han col·laborat

Hola famílies,

Us informem que divendres passat es va presentar a la Sala dels Àustries del Palau Falguera "La Maleta pedagògica de la Joana Raspall", un recurs didàctic per les escoles de primària de Sant Feliu, que conté dues propostes didàctiques sobre els poemes i sobre el conte del llibre "Rosa Joana i les set magnífiques".

La maleta, que anirà itinerant per les escoles, també conté altres títols de la bibliografia de la poeta santfeliuenca i servirà perquè els nens i les nenes de Sant Feliu aprofundeixin més en el coneixement de l'obra de la Joana i a través d'ella portin a terme activitats engrescadores de tot tipus (lleguatge, artístiques, de medi, etc.).

En l'elaboració de les propostes didàctiques de la Maleta pedagògica de la Joana Raspall han col·laborat desinteressadament dos mestres de la nostra Escola, el Toni Pérez i la Marta Artal.

Més fotos i notícies a: Ajuntament de Sant FeliuFet a Sant Feliu (fotos),  Fet a Sant Feliu (notícia)

Gràcies per aquest nou recurs!
Gràcies també Joana pel llegat que ens has deixat! (justament avui fa un any que va morir)

AMPA Monmany

dimecres, 3 de desembre del 2014

DIJOUS 4/12: Encesa de les llums de Nadal, Cantada de nadales i xocolatada

Hola famílies,

si demà a partir de les 18:30 voleu passar una estona entretinguda, a la Pl. de la Vila tindrà lloc a a aquesta hora l'encesa de les llums de Nadal i la presentació de la campanya de Nadal de DeBotigues. Després, més de 60 alumnes de l'Escola Municipal de Música cantaran nadales, i tot seguit es farà una xocolatada popular amb la col·laboració del voluntariat de Sant Feliu. Més informació

FUTBOL: Monmany 11 - Salvador Espriu 10

Hola famílies,

Després de dos partits suspesos per la pluja, els nostres nois han pogut jugar un partit amistós. Ha estat un partit molt igualat. En les dues primeras parts, el Salvador Espriu ha estat millor i s'ha posat amb una diferència important al marcador. Però en les dues últimes parts, ha canviat la dinàmica i el Monmany ha aconseguit fer una remuntada quasi impossible, demostrant un gran joc i molta esportivitat.

Bravo Monmany!!



LOTERIA DE NADAL

Hola famílies!,

Recordeu que el dia 16 de desembre és l'últim dia per comprar loteria de Nadal a l'AMPA. No us en quedeu sense!!. I recordeu que comprant la butlleta també entrareu en el sorteig d'una panera. El sorteig es farà el dia 17 de desembre i el dia 23 els patges lliuraran la panera a la persona afortunada a les 12:45h.

AMPA Monmany

EXTRAESCOLARS: Primer dia de TIMBALS

Hola famílies,

avui ha sigut el primer dia de TIMBALS. Tots els nens i les nenes, i les famílies han pogut estrenar el seu instrument, han tocat i han descarregat tota l'energia.

Si quan sentiu els timbals el vostre cos comença a ballar i teniu ganes de compartir una estona divertida, sols o en família, passeu a apuntar-vos per l'AMPA. L'activitat de TIMBALS és els dimecres, de 16:30 a 17:30, i us podeu apuntar des de P5 fins a 6è, família inclosa. El preu és de 5€ per persona.

Animeu-vos tots, però animeu-vos també els més grans (4t, 5è i 6è)!!

Comissió d'Extraescolars i de Capgrossos
AMPA Monmany


MENJADOR: Menú de desembre

Hola famílies,

ja podeu trobar a la pestanya de menjador el menú de desembre. Que aprofiti!

Comissió de Menjador
AMPA Monmany

dilluns, 1 de desembre del 2014

DECORACIÓ BOLA DE NADAL

Hola famílies!,

Divendres passat els nens i nenes de l'escola van sortir de classe amb una bola de nadal per decorar. A les cartelleres de les classes d'infantil i al porxo estan les instruccions per decorar la bola.

Enganxar una foto (nen/a) i decorar la resta de la bola com es vulgui (purpurina, gomets, colors, pintura, dibuixos, ...), per davant i per darrera. L'últim dia per portar la bola decorada a la classe és dijous 4 de desembre a les 9h del matí.

L'AMPA farà un arbre ben bonic amb totes les cares dels nens/es i mestres de l'escola!

Comissió de Festes
AMPA Monmany