dimecres, 29 d’octubre del 2014

LOTERIA DE NADAL

Hola famílies,

ja tenim la loteria de Nadal disponible. Com l'any passat, comprant la butlleta de participació, a més de participar en el sorteig de la Lotería Nacional, podeu guanyar una panera!!


Podeu comprar la loteria al despatx de l'AMPA dilluns i dimecres de 16:45h a 17:45h!

No us quedeu sense!

AMPA Monmany

dimarts, 28 d’octubre del 2014

LA CASTANYADA: DIVENDRES 31 D'OCTUBRE A LES 16:45h A LES PISTES

Estimades famílies,

Queden pocs dies per la Castanyada i un any més, l'AMPA vol celebrar-la amb tots vosaltres!! El dia 31 d'Octubre ens agradaria que els nens i nenes visquessin al màxim la festa i per això us animem que vinguin disfressats de casa, amb el típic vestidet de castanyera o de català o, i perquè no, de marrameu! 
Per la tarda, cap a les 16:45h farem una gran festa a les pistes. A més a més, aquella mateixa tarda, ens acompanyaran els nous gegantons de l’escola i farem una votació per escollir els seus noms per poder batejar-los!!! També tindrem una taula per vendre la loteria de Nadal.

No hi falteu, grans i petits, que hi haurà castanyes torrades i molta diversió!!

Tots aquells pares o mares que vulgueu col·laborar en la preparació i torrada de les castanyes podeu deixar-nos una nota a la bústia de l'Ampa, amb el vostre nom i la vostra disponibilitat, matí per el tall de castanyes de 9 a 12.30h, i per la tarda a partir de les 14h torrada de les castanyes a les brases amb el carbó. 

Gràcies per la vostra col·laboració, sabem que podem comptar amb vosaltres i que plegats passarem una gran Castanyada!! Us hi esperem!!  

Comissió de Festes
AMPA Monmany

Aquell dia les extraescolars es faran amb total normalitat.

CURS INTENSIU DE SALSA EN PARELLA A L'ESCOLA MONMANY

Hola famílies,

Voleu ser el rei i la reina de la pista?. Apunteu-vos al curs intensiu de salsa en parella que farem dissabtes de 17:30 a 18:30h al Monmany.
Passeu pel despatx de l'AMPA dilluns i dimecres de 16:45 a 17:45h per inscriure-us.



dilluns, 27 d’octubre del 2014

OPINA SOBRE EL FUTUR DE L'ESPORT A SANT FELIU

Hola famílies,

Us informem que l'Ajuntament de Sant Feliu ha obert un procés de participació ciutadana per recollir opinions de cara a l'elaboració del Pla Estratègic de l'Esport, document en elaboració que ha de recollir les actuacions de futur en l'àmbit esportiu a dur a terme en la ciutat.

Aquestt procés participatiu, que està obert a tota la ciutadania, té l'objectiu de conèixer de primera mà l'opinió de les persones sobre les necessitats locals esportives. La participació a l'enquesta està oberta fins al 7 de novembre.

Per a més informació Pla Estratègic de l'Esport

Les nostres opinions són importants!. Podem opinar del Complex de Piscines, del foment de l'esport com a activitat extraescolar, de la promoció del esport federat, etc.

diumenge, 26 d’octubre del 2014

FORMACIÓ PER A FAMÍLIES A LA NOSTRA ESCOLA



Hola famílies,

no deixeu passar l'oportunitat d'apuntar-vos a la formació que ofereix per a famílies l'Ajuntament de Sant Feliu, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. Una de les formacions, l'adreçada a nens i nenes d'infantil i primària, es fa a la nostra escola.


Si us voleu inscriure heu d'enviar un correu a suportampas@santfeliu.cat, indicant el vostre nom i cognoms i l'escola i curs en el que teniu fills/filles. Si esteu interessats envieu el correu el més aviat possible ja que les places són limitades i a més estan obertes a totes les famílies de Sant Feliu. Si continuen havent places, les inscripcions estaran obertes fins el 6 de novembre.

Les dues formacions a les que us podeu apuntar (segons les edats dels vostres fills són):

PREPARAR AMB ELS NOSTRES FILLS I FILLES, EL DIA DE DEMÀ, PROPOSTA D'INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL

Adreçat a: pares i mares de fills/filles de primària i secundària.
Dates: 12 i 19 de novembre (és una formació de dos dies)
Horari: De 17:30 a 19:30h
Lloc: Escola Josep Monmany
Formadora: Roser Sellés - coaching & PNL
Descripció: Taller participatiu i dinàmic on a partir d'unes pinzellades teòriques es provocarà el col·loqui i el treball individual i en grup.
Continguts: Corresponsabilitat educativa: família - escola - Entorn; educar en el "ser" i no pel "rol"; Les expectatives dels pares/mares i les expectatives dels fills/filles; Crisi - canvi - Oportunitat: actitud emprenedora; Les emocions bàsiques: les conductes emocionalment intel·ligents; Principis de gestió emocional.

ACOMPANYAR ALS NOSTRES FILLS/ES EN LA PRESA DE DECISIONS

Adreçat a: pares i mares de fills/filles adolescents
Dates: 10, 17 i 24 de novembre (és una formació de tres dies)
Horari: De 17:30 a 19:30h
Lloc: Institut Martí Dot
Formadora: Laura Fontana
Descripció: Les sessions es plantegen a partir d'una metodologia activa i participativa basada en dinàmiques i tècniques que afavoreixin el diàleg, l'expressió d'idees i les experiències dels participants.
Continguts: El clima familiar, l'establiment d'objectius i la presa de decisions; El procés de maduresa personal, el desenvolupament de la pròpia identitat i les competències bàsiques; Els recursos i alternatives de l'entorn relacionat amb els itineraris formatius i laborals possibles.

VOLUNTARIS PER LA CASTANYADA

Hola famílies!

Aquest any, com l'anterior, l'AMPA vol que els nens i nenes puguin celebrar la Castanyada amb les seves famílies després de l'escola. Farem la Castanyada divendres 31 a partir de les 17h a les pistes. Aquest any hi haurà titelles del conte de la Castanyera, coneixereu als nous gegantons de l'AMPA i podreu votar el seu nom, i per suposat hi haurà castanyes torrades, ben calentones per a tothom!!
Igual que l'any passat, perquè tot això sigui possible, necessitem pares i mares voluntaris per tallar castanyes i torrar-les. La tallada de castanyes seria divendres pel matí i la torrada sobre les 14:30h de la tarda per així tenir-les llestes per a la festa. Si podeu venir, si us plau passeu aquesta setmana pel despatx de L'AMPA per apuntar-vos al que vulgueu, tallar o torrar, o deixeu a la bústia de l'AMPA el vostre nom i telèfon . 

Tota ajuda anirà perfecte perquè els nens i nenes tinguin una bona Castanyada!!

Comissió de Festes
AMPA Monmany

dimecres, 22 d’octubre del 2014

FESTA DELS LECTORS DE CAVALL FORT: Diumenge 26 d'octubre

Hola famílies,

us informem que diumenge 26 d'octubre tindrà lloc als jardins del Palau Falguera la 6a Festa dels Lectors de Cavall Fort. La festa començarà a les 11 del matí fins a les 19 del vespre es duran a terme tallers i activitats.

Matí: tallers i jocs per llegir, escriure i dibuixar, espectacles d'animació infantil, taller de maquillatge, taller per aprendre danses catalanes, taller d'elaborar roses, taller per crear barrufets, ..., Gran Prix amb patinets, carretons i ginys rodats casolans.
Migdia: Diada castellera, actuació de l'Esbart infantil de l'Agrupació Cultural Folklòrica.
Tarda: cercavila amb la Colla de l'Espriueta, La Mula i el grup de percussió dels Cornuts.

Més informació sobre les activitats i horaris a Programa de la festa i a Cavall Fort

SETMANA DEL PATRIMONI: Del 23 d'octubre al 2 de novembre

Hola famílies,

Aquest dijous 23 d'octubre comença a Sant Feliu la "Setmana del Patrimoni", en la que diverses entitats santfeliuenques amb el suport de l'Ajuntament i coordinades per l'entitat Arrels Locals, organitzen exposicions, xerrades, itineraris locals i projecció de documentals, amb la finalitat de posar en valor el patrimoni cultural de la ciutat.

Podeu obtenir més informació a http://santfeliuabans.cat/ i a Calendari d'activitats

Hi ha activitats dirigides exclusivament a nens i nenes:
Diumenge 26 d'11 a 19h: Gimcana del patrimoni dins la 6à Festa dels Lectors de Cavall Fort (Jardins del Palau Falguera)
Dimecres 29 a les 11h i a les 15h: El patrimoni a l'Escola: gimcana modernista del Col·legi Mare de Déu de la Mercè (creada pels seus alumnes) (Pl. Lluís Companys)
Divendres 31 a les 19h: Mil anys de Sant Feliu en conte (Pl. de la Vila)
I diversos itineraris i rutes per conèxer el passat de Sant Feliu i el seu patrimoni.

Totes les activitats es compartiran a les xarxes socials  (Facebook i Twitter) de les entitats participants: Arrels Locals, l'Agrupació de Recerca i Estudis de Sant Feliu (ARES), l'Associació Amics de les Roses, el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat (CECBLL), l'Arxiu Comarcal del Baix Llobregat, Fem barri, Cinebaix, Calaix de Sastre, l'escola Mare de Déu de la Mercè, la Biblioteca Montserrat Roig, la Universitat Social Lliure Autogestionada (USLA), l'Area Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

dilluns, 20 d’octubre del 2014

XERRADA SOBRE EL SON INFANTIL A CÀRREC DE ROSA JOVÉ

Hola famílies,

Si teniu nens petits, nens amb problemes de són o teniu dubtes sobre el son infantil, no dubteu en venir a la Xerrada de la Rosa Jové, reconeguda psicòloga especialitzada en  psicologia clínica infantil i juvenil i en psicopediatria, i autora de diversos llibres sobre el son infantil (p.ex. Dormir sin lágrimas).

Aquesta xerrada tindrà lloc dissabte 25 d'octubre a les 11h, a l'Auditori del Palau Falguera. El preu de l'entrada és de 3€ i és gratuïta per a sòcies d'Alletem.


dimecres, 8 d’octubre del 2014

FOTOS 2n TalleRett PRINCESA VIOLANT I CAVALLER GUILLEM (Dimecres)

Hola famílies,

La màgia continua i aqui tenim als "nostres cavallers i princeses que són els valents que lluiten contra el maleït monstre Rett". 

S'ho han passat d'allò més bé: han berenat, han escoltat un conte, han decorat la seva disfressa, han fet dibuixos i finalment s'han disfressat. Estaven tan guapos i guapes!!

Gràcies especialment a les exalumnes Angie, Geordina i Eva pel seu ajut desinteressat en aquests i els següents talleRetts solidaris.


Comissió Solidària
AMPA Monmany

dimarts, 7 d’octubre del 2014

CAMINADA PEL CÀNCER DE MAMA (18 octubre)

Hola famílies,

Us informem que el dia 18 d'octubre es farà una caminada pel càncer de mama. L'AMPA Monmany estarà present animant amb els seus capgrossos!

Sortirem a les 10:30h de la plaça de la Vila (a les 10 es faran les inscripcions), i es farà un recorregut de 5 quilòmetres pel costat del riu, que simbolitzen el camí que les dones majoritàriament i les seves famílies fan al llarg de la malatia.

Aquell dia, es vendran també bosses solidàries per recollir diners per a la investigació.

Us esperem el dia 18!


dilluns, 6 d’octubre del 2014

FOTOS 1r TalleRett: PRINCESA VIOLANT I CAVALLER GUILLEM (Dilluns)

Hola famílies,

Ja tenim les fotos del primer TalleRett solidari del curs 2014-15!!
Moltíssimes gràcies a tots els cavallers Guillem i totes les princeses Violant que ens han vingut a visitar a l'Escola Monmany aquesta tarda!
A més de passar-ho molt bé, cada nen i cada nena han posat 3 euRetts en la guardiola per tal que els investigadors de l'Hospital de Sant Joan de Déu puguin estudiar molt i trobar una cura per les nenes malaltes de síndrome de Rett!



És tan divertit ajudar als altres! Ens veiem dimecres amb més princeses i cavallers!

Comissió Solidària
 AMPA Monmany

MENJADOR: Activitats de menjador

Hola famílies,

Us adjuntem informació sobre les activitats que fan els nens i nenes que es queden a dinar, segons els curs en el que estan.

Aquestes taules les podreu trobar sempre a la pestanya de menjador del bloc.

Comissió de Menjador
AMPA Monmany



dijous, 2 d’octubre del 2014

4a FESTA SOLIDÀRIA per la investigació de la LEUCÈMIA INFANTIL

Hola famílies,

Us informem que aquest dissabte 4 d'octubre de 10 a 14h tindrà lloc a la Llar d'Infants les Orenetes de Sant Joan Despí, la 4a Festa solidària a benefici de l'obra social de Sant Joan de Deú. En concret per la investigació de la leucèmia infantil. Hi haurà animació infantil, mercat i artesania solidària, pasteleria solidària.

dimecres, 1 d’octubre del 2014

EXTRAESCOLARS: Encara sou a temps d'apuntar-vos per començar a l'octubre!

Hola famílies,

aquest és el calendari d'extraescolars que tenim de moment. Les activitats marcades en groc no es faran de moment perquè no arriben al mínim d'inscrits, i les marcades en gris tenen la inscripció tancada perquè han arribat al màxim.

Aprofiteu els últims dies d'aquesta setmana per apuntar-vos a una extraescolar i començar ara a l'octubre. A partir de dilluns vinent les inscripcions que es facin seran per iniciar l'activitat el mes de novembre.

I ja sabeu, si teniu suggeriment sobre activitats extraescolars que us agradaria fer i sou un grup interessat, només cal que ens ho proposeu.

Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany


NOUS CURSOS AL PUNT TIC DEL PALAU FALGUERA

Hola famílies,

Des de l'Ajuntament ens han informat que ja està oberta la inscripció als nous cursos del Punt TIC Palau Falguera

*OFICINA MÓBIL: RECULL D'EINES 2.0 (calendar, drive, etc). Dilluns i dimecres de 9.30 a 11. Del 15 octubre al 12 novembre. Prioritat  persones en situació d'atur.

*NO PERDIS RECORDS I VIVÈNCIES. TALLER DE FOTOGRAFIA DIGITAL. (ús de la càmera, descàrrega i gestió, retoc i operacions finals). Dilluns i dimecres de 11 a 12.30. Del 15 d'octubre al 12 de novembre

*TRÀMITS I GESTIONS A INTERNET (compres, identificació digital, etc). Dimarts i dijous de 15 a 16.30. Del 16 alo 30 d'octubre.

*GESTIÓ D'ARXIUS. (arxius i carpetes) Dimarts i dijous de 15 a 16.30. Del 4 al 13 de novembre.

A més, encara resten places per l'itinerari ACTIC (orientat a presentar-se a l'examen acreditador de la Generallitat) amb mòduls d'iniciació, internet, processador de textos, full de càlcul i multimèdia. Dimarts i dijous de 17 a 18.30 fins el 6 de novembre.

Els tallers tenen un preu de 3.15 € excepte l'itinerari ACTIC que és de 6,30€
Si voleu més informació o apuntar-vos poseu-vos en contacte al 93 666 61 80 al carrer Falguera, 6 en horaris d'informació (dilluns de 12.30 a 14h /dijous de 18.30 a 20h) o bé en aquest correu.

Places limitades. Prioritat a persones en situació d'atur.

Subscriviu-vos al nostre blog (http:L//sfol.blogspot.com ) on tindreu informació puntual de totes les accions que anem fent.

Més informació al telèfon 93.666.61.80 i a: www.santfeliu.cat/online, al bloc www.santfeliu.cat/tic, al facebook de santfeliudigital i al twitter @santfeliuinnova