dimecres, 30 d’abril del 2014

INFORMACIÓ SOBRE ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

teniu a la vostra disposició aquest vídeo explicatiu sobre les activitats extraescolars que realitzem a la nostra Escola, amb informació sobre en què consisteixen, a qui van dirigides, horaris i preus, així com informació sobre l'acollida.

Ja sabeu que si voleu proposar qualsevol altre activitat o teniu algun suggeriment de millora, podeu passar per l'AMPA en horari d'atenció al públic (dilluns i dimecres de 16:45h a 17:45h).

Podeu trobar aquesta informació i altra sobre les activitats extraescolars a la pestanya d'extraescolars del bloc.





Comissió d'Extraescolars
AMPA Monmany

TALLER 8 DE COLLARETS I CLAUERS: Dimecres 7 de maig i dimarts 13 de maig

Hola nens i nenes,

us voleu fer els vostres propis collarets o penjolls per la motxilla amb el vostre dibuix preferit?(Frozen, Angry Birds, Bola de Drac, Winx, etc.). Doncs a que espereu, veniu a l'AMPA i apunteu-vos al taller que us vagi bé, o dimecres 7 de maig o dimarts 13 de maig.

Tots els donatius (3€ per nen) aniran íntegrament a l'Hospital de Sant Joan de Déu per a la investigació contra el càncer infantil.

Us hi esperem!

AMPA Monmany



TALLERS CRÉIXER EN FAMÍLIA: De 12 a 16 anys

Benvolgudes famílies,

Ens han informat que durant el mes de maig i juny es realitzaran tallers de Créixer en Família per famílies amb nens amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys.

Desprès de l'èxit de la primera convocatòria dels taller Créixer en Família, que es va centrar en les edats de 6 a 12 anys, la Generalitat de Catalunya ha tornat a finançar aquest programa a Sant Feliu, aquest cop però centrat en les edats de 12 a 16 anys. Si teniu fills en aquesta franja d'edat, segur que aquests tallers us seran útils per comprendre el seu desenvolupament, per compartir inquietuds amb altres pares i parlar de temes que us preocupen. Els tallers són gratuïts i es duran a terme a l'Ateneu Santfeliuenc.


diumenge, 27 d’abril del 2014

Avui un matí solidari i ple d'il·lusió

Benvolgudes famílies,

avui diumenge algunes famílies de la nostra Escola hem anat a la festa solidària organitzada per APUI (Associació Per Una Il·lusió) per recaptar fons per a la construcció d'un Hospital de Dia per tractar els malalts de càncer infantil a Sant Joan de Déu.

Ha estat un matí ple d'il·lusió, alegria i molta unió en el que hem volgut dedicar un missatge especial a la nostra princesa Carla.

Més imatges






dimarts, 22 d’abril del 2014

ROSA JOANA I LES SET MAGNÍFIQUES

Benvolgudes famílies,

"Rosa Joana i les set magnífiques" és un conte amb un recull de poemes de la Joana Raspall al voltant de les roses, així com un CD amb la cantata que ha gravat l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu amb les veus de nens i nenes.

Per a tots els que el volgueu adquirir podeu passar pe l'AMPA fins el dia 29 d'abril.

TALLER8 DE PERRUQUERIA: Dilluns 28 d'abril

Hola nens i nenes de 4t, 5è i 6è!,

aquí teniu un nou Taller8 de perruqueria adreçat a vosaltres. Es farà el proper dilluns 28 d'abril de 16:30 a 18h. Com sempre els 3€ de donatiu aniran íntegrament per a la investigació del càncer infantil que es fa a l'Hospital de Sant Joan de Déu.

El taller compta amb la col·laboració desinteressada de les mares de les perruqueries Solau i Carme Garcia.

Participeu-hi, us ho passareu molt bé i sortireu guapíssims!


SETMANA D'ACTIVITATS A LA NOSTRA ESCOLA I A SANT FELIU

Hola famílies,

aquesta setmana està carregada d'activitats familiars a la nostra Escola i a Sant Feliu, gaudiu-les al màxim!

  • Per començar, el dia de Sant Jordi a les 16:45h a les pistes de l'Escola et convidem a la Gimcana.  I ja saps, “Si de la festa de Sant Jordi vols gaudir a la Gimcana del Monmany has de venir”. A més podràs votar la teva fotografia preferida del 2n Concurs de Fotografia de Sant Jordi i conèixer la guanyadora!. No t'ho perdis! 

  • El mateix dia 23 a la Pl. de la Vila  i també el 24 a la Pl. de la Salut, podeu veure a les 18:30h la representació de la Llegenda de Sant Jordi, a càrrec de Calaix de Sastre. 

  • Divendres 25 a les 18:30h a la Pl. de la Vila pots anar a l'espectacle infantil: Quin dia més bonic!, a càrrec de les Bruixes de Burriac. 

  • Dissabte 26 de 9 a 15h al Mercat Municipal hi haurà Conta contes "El mercat dels contes"; espai d'intercanvi de llibres usats; Campanya solidària "Un llibre a canvi de menjar". Tot organitzat pel Mercat Municipal. I també a les 17h a la Sala Ibèria "Tarda de Contes", organitzat pel Club d'Esplai Diversitat Lúdica. 

  • Diumenge 27 a partir de les 10h a la Pl. Lluís Companys, no et pots perdre la Festa solidària per recaptar fons per als malats de càncer infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. Organitzat per l'associació Per a una il·lusió (APUI). També diumenge a les 12h a la Pl. Alfons Comín hi haurà un espectacle de màgia al carrer, organitzat per la Societat d'Il·lusionisme de Sant Feliu. 

  • I fins diumenge 27 (que és l'últim dia), també pots visitar al Palau Falguera l'exposició "Josep Escobar, el clàssic de la historieta catalana. L'horari és de dimarts a dissabte, de 18 a 20h; diumenges i festius, d'11 a 14h.

 Com veieu, setmaneta mogudeta!!

dilluns, 21 d’abril del 2014

LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS AL CARRER (26 i 27 d'abril)

Benvolgudes famílies,

Ens han informat que les escoles bressol municipals durant aquestes dates (dissabte 26 i diumenge 27 d'abril) estaran a diferents llocs de la ciutat per a donar a conèixer a les famílies el servei que ofereixen:

 EBM  Tambor: 26 d’abril d’ 11 a 13.30 h
C/  Jaume Ribas 31-33

EBM Ginesta: 26 d’abril d’ 11 a 13.30 h
Passig Comte de Vilardaga

EBM Fàbregas: 26 d’abril de 17 a 19.30 h
Plaça de la  Salut

EBM Patufet: 27 d’abril d’ 11 a 13.30 h
Plaça de la Vila

Es faran diferents tallers i propostes de joc!

Més informació sobre les escoles bressol de la Ciutat. 

divendres, 11 d’abril del 2014

SANT JORDI: Quina foto t'agrada més?

Hola famílies,

Heu vist les fotografies que s'han presentat al 2n Concurs de Fotografia de Sant Jordi?. Són totes maquíssimes!. Quina us agrada més?. El dia 23 a partir de les 16:45h vine a les pistes a votar la teva preferida.

AMPA Monmany



dijous, 10 d’abril del 2014

FOTOS DEL TALLER8 DE FUTBOL

Hola famílies,

Aquí teniu les fotos del primer Taller8 per recaptar fons per investigar el càncer infantil a l'Hospital de Sant Joan de Déu.
Les nenes i els nens s'ho van passar molt bé. Gràcies a tots per col·laborar!
Amunt Planta 8!!

dimecres, 9 d’abril del 2014

SANT JORDI: Grups de la Gimcana i molt més!


Estimades famílies,

Ja s'acosta el dia del Sant Jordi, i un cop més, l'AMPA vol celebrar-ho amb tots vosaltres. Per això us convidem el dia 23 d'abril a partir de les 16:45 a les pistes de l'Escola per participar:

 “Si de la festa de Sant Jordi vols gaudir
 a la Gimcana del Monmany has de venir”. 

Els grups per jugar a la Gimcana han de ser de 6 nens/es. El grup pot estar format per membres d’edats diferents i cada grup ha d’estar controlat mínim per un adult. Es tracta que els pares i/o acompanyants aneu ajudant als nens/es a passar les proves i que jugueu amb ells. Caldria que els grups els portessiu ja definits, per tal que així s’agilitzés la festa i comencés la gimcana el més aviat possible.

També hi haurà “Jocs Tradicionals” en els que podreu jugar tant grans com petits!!I “Biblioteca a la Fresca” per llegir, mirar, explicar i compartir contes i llibres.

Tots els assistents a la festa,  podreu fer la vostra votació a la fotografia que més us hagi agradat entre totes les que s’han presentat al 2on Concurs de Fotografia de Sant Jordi. I aquella mateixa tarda farem l’entrega del premi a la millor fotografia! Molta sort a tots els participants!! 

En cas de pluja o previsió de pluja, la gimcana es farà al gimnàs.Aquella tarda es respectaran les extraescolars amb algun canvi. El patinatge farà classe de funky (ja que necessitem les pistes) i en cas de pluja els nens de futbol faran classe més teòrica a una aula.

Us hi esperem a tots!
Comissió de festes de l’AMPA

dilluns, 7 d’abril del 2014

GOYA 2014: "Las maestras de la República"

Benvolgudes famílies,

el documental guanyador del Goya 2014 al millor llargmetratge documental "Las maestras de la República" està al Cinebaix a Sant Feliu.

Una història sobre unes dones valentes i compromeses que van participar en la modernització de l'educació, basada en els principis de l'escola pública i democràtica.

El documental es projectarà de divendres 11 a dilluns 14 a les 19:45h (té una durada d'una hora aproximadament). I dissabte 12 a les 19:45h Cinefòrum en commemoració de l'aniversari de la proclamació de la II República Espanyola: "Las maestras de la República". Més informació sobre la película

L'educació és el nostre futur!

GIMCANA DE SANT JORDI

Nens, nenes i famílies,

si de la festa de Sant Jordi voleu gaudir, 
a la gimcana del Monmany heu de venir!!!

Així que ja sabeu, dimecres 23 d'abril a les 16:45h a les pistes, us donarem més pistes!


diumenge, 6 d’abril del 2014

MENJADOR: Menú especial per Sant Jordi

Hola famílies,

Per Sant Jordi el menjador de l'Escola ha preparat un bon àpat, com feien els senyors medievals. Si us voleu quedar a dinar el dia 23 d'abril llegiu les instruccions que us adjuntem a continuació.


 Comissió de Menjador
AMPA Monmany

CAMPANYA Quatre setmanes per a una vida, per un permís de paternitat de quatre setmanes

Benvolgudes famílies, 

La revista Viure en Família ens convida a afegir-nos a la campanya de recollida de signatures: "Quatre setmanes per a una vida".

 Des que el 2007 el Govern de l’Estat es va comprometre a ampliar fins a quatre setmanes el permís de paternitat, la seva implementació s’ha anat posposant un any i un altre en els pressupostos de l’Estat. El darrer anunci parla del gener del 2015. No podem esperar més.
Per tal que el pare també creï i enforteixi vincles.
Per tal que pugui donar suport a la mare.
Per tal que pugui implicar-se més en les tasques domèstiques.
Per aconseguir més benestar familiar.
Per conciliar millor la família i la feina.
Perquè donar suport a la criança és una inversió, no una despesa.
I perquè s’hi van comprometre fa 7 anys.

Ara sí: ampliació del permís de paternitat. Quatre setmanes clau per a una paternitat que dura tota la vida

Signa la campanya de Viure en Família a Change.org en aquest ENLLAÇ.

DEBAT "Quins pares entren a l'escola i quins es queden a la porta?

Benvolgudes famílies,

Dimarts 8 d’abril de 2014 a les 18.30 h al Palau Macaya de l'Obra Social "la Caixa", la Fundació Jaume Bofill i “Famílies amb veu” us convidem a l’Aula Bofill on debatrem sobre per què unes famílies participen a l’escola i d’altres no, i què pot fer l'escola per promoure una major participació.

A l'Aula us presentarem l'informe "Com participen mares i pares a l'escola? Diversitat familiar i d'implicació en educació", el tercer del projecte "Famílies amb veu", que explora la participació de la majoria silenciosa de famílies a partir d'una enquesta representativa a 1.500 mares i pares de tota Catalunya.
L'accés lliure i gratuït. Només NOMÉS CAL INSCRIURE'S.

El debat es podrà seguir en directe per videostreaming a través del web de la Fundació Jaume Bofill i també via Twitter @FundacioBofill i @familiesambveu amb el hashtag #aulabofill.

Més informació a Famílies amb veu i a Fundació Jaume Bofill

Els nostres capgrossos també estaran al ButiKids

Hola famílies,

demà diumenge 6 d'abril,el Macedoni, la Paperina i el Tapetes animaran la festa de Butikids.

Si voleu passar una bona estona ja sabeu, us hi esperem a partir de les 11h a la plaça de la Vila.

Comissió de Capgrossos

dijous, 3 d’abril del 2014

TALLERS8: Nous tallers solidaris per a la investigació sobre el càncer infantil

Benvolgudes famílies,

continuem amb un nou taller solidari de futbol per ajudar a la investigació sobre el càncer infantil. Passeu per l'AMPA per apuntar-vos!


SANT JORDI: Últims dies per presentar-se al Concurs de Fotografia

Hola famílies,

us recordem que teniu fins el proper dilluns 7 d'abril per presentar la vostra fotografia al 2n Concurs de Fotografia de Sant Jordi. Segur que ja en teniu una de pensada. Animeu-vos a participar!

Un sopar romàntic us està esperant!!

CONCURS DE MICRORELATS A TRAVÉS DE TWITTER

Hola famílies,



Us volem informar que l'Ajuntament amb la col·laboració de la UOC presenta la 4a edició del concurs de microrelats a través de Twitter. El certamen cada any ha anat augmentant la participació i forma part de la XI Setmana per la Llengua.
Per participar-hi, només cal escriure un text que càpiga en un tweet, és a dir, d'un màxim de 140 caràcters, que inclogui les etiquetes #SantFeliu i #SantJordi. De tots els tweets, se'n triaran 5, a partir de la valoració d'un comitè format per components de la UOC, del programa de política lingüística i el departament Sant Feliu Innova de l'Ajuntament.


dimecres, 2 d’abril del 2014

Activitats per aquest diumenge 6 d'abril

Hola famílies, 

Aquest diumenge 6 d'abril a partir de les 11h a la Plaça de la Vila podeu venir al ButiKids, un matí pensat per als infants i organitzat per l'AEIG Nostra Dona de la Salut. Hi haurà animació infantil, colles infantils de geganters i tabalers de la ciutat i activitats organitzades pel CAU i els castellers de Sant Feliu.

I a la mateixa hora al  Parc Torreblanca, gimcana familiar de descoberta del parc, adreçada a famílies amb infants de 3 a 10 anys. El lloc de trobada és a la pl. de la Torre i cal inscripció prèvia a osa@santfeliu.cat


COMPROVANT DE LA DONACIÓ PER A LA INVESTIGACIÓ SOBRE LA SÍNDROME DE RETT


  
Benvolgudes famílies,

Aquest és el comprovant de la donació feta per part de la nostra AMPA a l'Hospital de Sant Joan de Déu per investigar sobre la Síndrome de Rett.


Parlo en nom meu i en nom de tota l'AMPA quan us dic que això no hagués estat possible si no hagués sigut per tota la gent que ens ha fet costat en aquesta iniciativa solidària.  Parlo dels nens i nenes que han participat en els talleRetts amb tanta il·lusió i sent conscients, en tot moment, de què divertint-se també es pot ajudar a curar a altres nens. I també parlo dels seus pares i mares que han fet possible l'èxit d'aquests talleRetts; I parlo de totes les persones, que van ser moltíssimes, que ens van venir a visitar al Mercat Artesanal el dia de la Dona per fer el seu donatiu; i parlo de l'Esplai Sant Feliu que des del primer minut es va posar a la nostra disposició organitzant uns talleRetts divertidíssims; I parlo de tots els professionals de l'escola, de la direcció fins a les dones de l'empresa de la neteja, que no han dubtat en cap moment en col·laborar amb aquest repte de recaptar fons per la recerca d'aquesta dura malaltia, i aconseguir tornar la veu a totes aquestes nenes Rett.


I personalment vull donar les gràcies, de tot cor, als pares i mares de l'AMPA que han fet d'aquesta lluita, la seva lluita, treballant moltíssim per què tot sortís a la perfecció.


Aquest mes comença una altra aventura solidària a la nostra Escola, no te la perdis...



Per una escola solidària i inclusiva.

Marimar
AMPA Monmany

dimarts, 1 d’abril del 2014

MENJADOR: Menú d'abril

Hola famílies,

ja teniu penjat a la pestanya de menjador el menú d'abril.

Que vagi de gust!

MENJADOR: Personal de suport en pràctiques

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que, com cada any, l'empresa Serunion, que s'encarrega del servei de menjador de l'escola, té persones en pràctiques. Aquestes persones en cap moment substitueixen als monitors contractats, són personal de suport, estudiants, que venen a fer pràctiques i sempre són supervisats i acompanyats pel personal fixe.
També poden haver-hi persones amb discapacitat donant suport en tasques d'ajuda a la cuina o al menjador, no monitors, ja que Serunion col·labora amb associacions per poder facilitar la inserció laboral d'aquestes persones.

Comissió de Menjador
AMPA Monmany