diumenge, 29 de setembre del 2013

5a TEMPORADA DE FAMÍLIA I ESCOLA



Hola famílies
Aquí us passem el CLIP de presentació de la 5a temporada del Famílies i Escola,rograma de caràcter divulgatiu adreçat a la comunitat educativa i, especialment, als pares i mares, a qui es pretén donar eines de suport de cara a l'educació dels seus fills

El programa es pot seguir per la televisió local (a 25TV dimecres a les 17h), per internet o per la ràdio (trobareu tots els programes a  http://www.xiptv.cat/families-i-escola). I el programa de ràdio a Programa de ràdio
 


XERRADA-COL·LOQUI SOBRE LA LOMCE




Hola famílies,
Us informem que el proper DIJOUS 3 D’OCTUBRE a les 19 hores a la Torre del Roser, tindrà lloc una xerrada-col·loqui sobre la LOMCE, a càrrec del Diputat socialista i Secretari Segon de la Comissió d’Educació en el Congrés del Diputats, German Rodríguez.



L'objectiu, és informar-nos i debatre sobre les principals conclusions del debat en comissió de la LOMCE i les perspectives de futur d’una llei que no implica una reforma puntual de l'actual llei d'educació, sinó un canvi en el model educatiu amb un perfil segregador, elitista i clarament contrari a la igualtat d’oportunitats.

divendres, 27 de setembre del 2013

DIA 1 INICI ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Hola famílies,

us recordem que les activitats extraescolars començaran el proper dimarts 1 d'octubre. Per tant, aquest dilluns no hi haurà extraescolars.

dissabte, 21 de setembre del 2013

LLIBRES: Llibres d'anglès

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu, el llibre d'anglès no estava inclòs al llistat de llibres i es venia per separat a l'AMPA. Ja portem uns quants dies d'escola i moltes famílies encara no l'han comprat. Hem parlat amb les professores d'anglès i ens han dit que és molt complicat de trobar aquest llibre a les papereries. L'AMPA continuarà amb la venda del mateix fins el dia 25 de setembre. Qui no l'hagi comprat encara, pot passar a comprar-lo en horari d'AMPA. Després d'aquest dia, retornarem tots els llibres.

Atentament
L'AMPA

dimecres, 18 de setembre del 2013

INFORMACIÓ SOBRE ACOLLIDA

Hola famílies,

aquí teniu la informació sobre els horaris i els imports del servei d'acollida matinal. Al següent enllaç us podeu descarregar el full d'inscripció.

Inscripció acollida

ACOLLIDA MATINAL

HORARI:               Cada dia de 08:00 h a 9:00 h.

Quota mensual:      De 8:00 h a 9:00 h - 29 €        Servei esporàdic 4 €.

                              De 8:30h a 9:00 h - 19 €         Servei esporàdic 3€.

Monitors del Club d'Esplai Sant Feliu

INFORMACIÓ SOBRE EXTRAESCOLARS

Hola famílies,

en el següent enllaç us podreu descarregar la següent documentació sobre les activitats extraescolars que s'ofereixen aquest any:

- Explicació detallada de totes les activitats extraescolars perquè així sapigueu en què consisteixen
- Document d'inscripció a les activitats extraescolars
- Document de formalització de l'assegurança obligatòria (cal que els nens estiguin assegurats per poder apuntar-se a una activitat extraescolar)
- Horari provisional de les activitats

Documentació extraescolars

Us recordem que la setmana del 23 al 27 de setembre es farà una classe gratuïta de cada activitat seguint l'horari provisional, però per poder anar-hi és IMPRESCINDIBLE, que us apunteu a l'AMPA entre dijous 19 i divendres 20. Durant aquests dos dies l'AMPA estarà oberta extraordinàriament de 16:45 a 17:45h.

Esperem que us agradin les activitats proposades. En tenim moltes per escollir!

AMPA Monmany

dimarts, 17 de setembre del 2013

VÍDEOS FESTIVAL ANGLÈS I PATINATGE



Hola famílies,

S'han publicat en la pestanya de extraescolars uns  vídeos d'anglès i de patinatge del festival del curs passat.
Esperem us agradin !!!!

 

DOSSIER SERUNION



Hola famílies,

Ja podeu consultar en la pestanya de menjador el dossier de serunion, en ell trobareu tots els documents i passos necessaris per a realitzar tots els tràmits referents al servei de menjador.

Bon profit ¡!!!!!

REUNIÓ GENERAL I PRESENTACIÓ D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies
Us informen que el proper dia 18 de setembre a les 17 hores es realitzarà la reunió general d’AMPA del curs 2013-14, en la qual es farà la presentació de les activitats extraescolars ofertades per aquest curs.

ORDRE DE LA REUNIÓ:
-          Presentació dels monitors i activitats extraescolars.
-          Preguntes i dubtes sobre les extraescolars.
-          Presentació de les comissions.
-          Explicació de quines són les funcions/tasques de l’AMPA.
-          Dubtes i suggeriments.
-          Voluntaris per participar dins de l’AMPA.

Per tal de fer més amena la reunió, hi haurà servei d’acollida.

US HI ESPEREM A TOTS!!!!!!!

Atentament  l’AMPA.

divendres, 13 de setembre del 2013

FOTOGRAFIES FESTIVAL EXTRAESCOLARS


Hola famílies,

En l’apartat d’extraescolars trobareu els enllaços cap a les fotografies de les diferents cloendes d’extraescolars, futbol, anglès i pavelló.
Esperem que us agradin.

Salutacions,

MENJADOR: Menu de setembre

Hola famílies!,

ja teniu penjat a la pestanya de menjador el menú d'aquest mes de setembre.

Que se'l mengin de gust!.

TORNEM A L'ESCOLA

Hola famílies!,

Ja tornem a ser aquí, ja ha començat l'escola. Que contents que es veuen els nens i les nenes de retrobar-se amb els amics i amb els mestres. I els de P3, els petitons de l'Escola, segur que en poc temps estaran totalment adaptats!. I els de 6è, tan grans, aquest serà el seu últim any!

El bloc de l'AMPA també torna a la seva activitat normal i des de l'AMPA us volem donar la benvinguda a aquest nou curs, que segur estarà ple d'il·lusions, de treball, d'alegries i de ganes de passar-ho be!. L'AMPA, esteu segurs que està molt il·lusionada amb aquest nou curs, perquè el passat va ser inoblidable i volem que aquest també ho sigui, ple de moments compartits entre tots, en els que els nens i nenes, que són els protagonistes, van passar-s'ho d’allò més bé. I continuarem treballant amb il·lusió perquè així sigui.

Les portes de l'AMPA estan obertes per tothom que hi vulgui participar.

L'Escola la fem entre tots!

AMPA Monmany