dimecres, 26 de juny del 2013

ESPECTACULAR !!!!!



Simplement...ESPECTACULAR!!!!
Els preparatius, l'organització, el muntatge, la predisposició, el material, la posada en escena, les coques, els cotillons, el cava, els jocs, els animadors, el discjòquei, el porter, la catifa vermella, l'entrada, els segells de colors, el photocall, la rebuda i benvinguda, les banderoles, l'equip de música i llums, els mantells, les copes, els cossis de gel, el paper de wc, les bosses d'escombraries, l'ambient, les ganes, la il·lusió, els somriures, els balls, les fotos, la gana, els pica-pica, els plats, les postres, la participació, la cooperació, la col·laboració, el bon rotllo des de el començament de la festa fins al final...i les ganes de més que ens ha quedat a tots!!
Gràcies a totes les persones que van participar en la festa perquè heu fet que això rutlli, sense cap incident i amb moltes i bones ganes!!!! Però, sobretot, gràcies a les persones que van ajudar-nos per la tarda a muntar i al vespre a recollir (grans i petits) i desprès la cooperació de tothom a l'hora de retirar les seves taules i cadires !!!! Va ser tota una lliçó de companyerisme i un èxit de fi de festa!!!!

Només dir-vos que L'AMPA es sent orgullosa i afortunada de formar part del MONMANY i la seva gent i que heu fet que aquest any sigui inoblidable!

En breu penjarem les fotografies per rememorar la festa !!!!

BON ESTIU PER A TOTS!!

divendres, 14 de juny del 2013

DIES DE VENDA DE XANDALLS I BATES

Benvolgudes famílies,

us informem que els xandalls i les bates es vendran el dia 4 de setembre de 16.00 a 18.00 hores.

QUOTA AMPA

Benvolgudes famílies,

Aquest any la quota de soci de l’AMPA serà de 20 euros i el pagament es realitzarà a través dels caixers automàtics de qualsevol oficina de BMN (abans Caixa Penedès). Ja podeu realitzar el pagament des d’avui fins al dia de la venda de llibres.


PASSOS A SEGUIR PER FER EL PAGAMENT DE LA QUOTA DE L’AMPA
1. Introduir llibreta o targeta de BMN o qualsevol targeta d’una altra entitat.
2. Escollir l’opció “ALTRES OPERACIONS”.
3. Escollir l’opció “PAGAMENT A TERCERS”.
4. Introduir el codi d’entitat 155207.
5. Seleccionar Col·legi Josep Monmany Amat.
6. Escollir l’opció “QUOTA AMPA”.
7. Introduir Nom de l’alumne/es i curs/os (Si teniu més d’un fill/a indiqueu els cognoms i els cursos de tots ells/es).
8. Recollir justificant (Sortiran dos justificants, el primer amb les dades del nen/a, que haureu d’entregar a l’AMPA i un altre amb les dades del càrrec bancari, que aquest és el vostre comprovant).


Recordeu que només s’ha de pagar una quota per família.

És imprescindible pagar i entregar el comprovant de pagament a l’AMPA per poder comprar els llibres i per poder fer activitats extraescolars.


Aprofitem per recordar-vos els dies de venda:

Llibres: 22 i 23 de juliol de 10.30 a 13.00 i de 15.00 a 18.00 hores.
Xandalls i bates: 4 de setembre de 16.00 a 18.00 hores.


Quedem a la vostra disposició per a resoldre dubtes.

Atentament

AMPA

1r DUATLÓ FAMILIAR AL CANAL OLÍMIC

Benvolgudes famílies,

Us informem d'una activitat que ens ha arribat: La 1a duatló familiar per al dia 22 de Juny al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels. És una duatló orientada a tots els nens de les escoles, a partir de 1r de primària i els seus familiars del Baix Llobregat on hi hauran molts premis, tant per als participants com per a les escoles a les quals pertanyen. L'objectiu és ensenyar tant als familiars com als nens una forma de vida saludable mitjançant una alimentació equilibrada i l'activitat física.

A partir del dia 20 de Maig, ja es podran fer les inscripcions. Podeu trobar més informació al següent enllaç www.duatlonfamiliarmgsseguros.es

dimarts, 11 de juny del 2013

LLIBRES 2013-2014

Benvolgudes famílies,

Us volem informar del sistema de distribució de llibres de text que hem organitzat per aquest proper curs.

Els llibres es distribuiran a l'Escola els dies

DILLUNS 22 DE JULIOL DE 10:30 A 13:30 I DE 15:00 A 18:00 HORES

DIMARTS 23 DE JULIOL DE 10:30 A 13:30 I DE 15:00 A 18:00 HORES

Com sempre utilitzarem el sistema de precomanda, i per a fer-la us hem donat un imprès en el que es detallen els llibres que els vostres fills/filles necessitaran pel proper curs. Mireu si en podeu aprofitar algun (d'un germà o bé que us puguin deixar) i marqueu en la llista el que voleu comprar, poseu el nom de l’alumne i torneu la llista a l'Escola abans del dia 10 de Juny.

L'AMPA donarà servei de distribució de llibres a les famílies que facin la precomanda, i la lliurin en el termini establert.

Sobre els preus que s'indiquen en l'imprès adjunt es farà un 14% de descompte, doncs els de l'imprès són els de Venda al Públic sense el descompte. Caldrà pagar els llibres en efectiu en el moment en que els vindreu a buscar.

Quedem a la vostra disposició per a resoldre dubtes.

Cordialment.


LA JUNTA DE L'AMPA

diumenge, 9 de juny del 2013

ÚLTIMES PLACES DE COLÒNIES AMB BECA A 130€

Hola famílies,

us passem aquesta informació de la Fundació Catalana de l'Esplai sobre Colònies amb beca. Podeu consultar més informació a Colònies d'Estiu a 130€


dilluns, 3 de juny del 2013

MENU DE JUNY

Hola famílies,

ja teniu penjat a la pestanya de menjador el menú del mes de juny.