dijous, 28 de febrer del 2013

GRAELLA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Hola famílies!
Aquesta és la graella d'activitats extraescolars que s'ofereixen actualment (en blau teniu les de mares i pares). Al març començaran futbol, patinatge I i fusion II. Teniu per triar!
L'activitat de periodisme no ha arribat al nombre mínim d'inscrits i no es farà aquest curs.
Aquesta graella la podeu consultar sempre que vulgueu a la pestanya d'extraescolars del bloc.

NOVA ACTIVITAT PER MAMES I PAPES

Hola famílies!
Ara les mames i els papes podem fer IOGA a l'escola. Si us voleu des estressar, estirar, meditar, relaxar, conectar amb el vostre esperit,"OMmmm", cada dimarts ho podeu fer de 16:30 a 18h. I dimarts vinent, 12 de març, sessió gratuïta de presentació perquè ho pugueu provar. Això sí, heu de passar per l'AMPA a inscriure-us abans!
Ah!, i recordeu que també podeu apuntar-vos a balls de saló, que es fa dilluns de 15:15 a 16:15h  i a futbol sala, que és divendres a les 20:30h.

dimarts, 26 de febrer del 2013

PORTES OBERTES PATINATGE



 
Hola famílies,

Dijous passat es va dur a terme les portes obertes de patinatge amb l'Arantxa com a monitora. Com que l'activitat ha tingut bona acceptació, aquesta començarà al març.

Recordeu, si us plau, que per poder assistir-hi s'ha de passar obligatòriament a inscriure's a l'AMPA.

Aquí us deixem unes imatges de grans promeses patinadores!!!!




PORTES OBERTES FUTBOL



Hola famílies !!!!!

Tenim futures promeses en l'equip d'infantils!!! I per demostrar-ho unes imatges de les portes obertes.

Recordeu, si us plau, que a partir de dilluns vinent només podran assistir a futbol els nens que hagin portat l'inscripció a l'AMPA!

Quina cantera tenim al Monmany!!








diumenge, 24 de febrer del 2013

FUTBOL SALA: Victòria de 15-2 pel nostre equip!

Alineació: Oriol, Marlon, Edgar, Hugo, Oscar, Aitor, Nil, David, Lhosting, Yerai,Alvaro, Ruben i Alex.
Entrenador: Javi Bellés Díaz

Crònica:
Durant els primers minuts del partit cap dels dos equips va tenir el control de l'esfèric, fins que gràcies a una gran passada l'Oriol va aconseguir superar al meta contrari i obrir el marcador al nostre favor. El Martí Pol no va trigar a reaccionar i van aconseguir l'empat; però l'alegria no els va durar gaire per que gràcies a un gran xut de Marlon, el nostre equip es va posar de nou per davant al marcador. Just abans de que la primera part finalitzes l'escola Martí Pol va tornar a retallar distàncies D'aquesta manera la primera part va acabar amb empat 2-2.

A la segona part el control del Monmany va ser absolut, exceptuant un parell d'ensurts del Martí Pol on el nostre porter Alex va estar magnífic. L'equip va dominar la pilota a partir de la sortida d'Aitor, autor de 6 gols un altre cop i màxim golejador amb 12 dianes amb només dos partits.
Juntament amb el seu company Oscar van aconseguir un ventall de gols, ni més ni menys que 11 gols entre tots dos, sense que la defensa de l'equip contrari, pogués fer res per evitar-ho; a aquesta festa es van afegir també el Rúben i l'Àlvaro autors d'un gol cadascú. El partit va acabar amb el resultat de 15-2 a favor del Monmany, aconseguint 2 victòries en 2 partits i desitjant que la "ratxa" no acabi.

P.D. : Felicitem al Martí Pol per la seva gran esportivitat durant tot el partit i desitjant-los més sort en els següents partits. I agraïm una vegada més l'assistència i suport de tots els que vau venir a veure al nostre equip! Us hi esperem el proper partit!

dimarts, 19 de febrer del 2013

CARNESTOLTES: Noves fotos, no us les perdeu!



Hola famílies!

Hem penjat noves i inèdites fotos de Carnestoltes. Les trobareu en el següent enllaç https://picasaweb.google.com/113686781421019243474/CARNESTOLTES

dilluns, 18 de febrer del 2013

FUTBOL SALA: Jornada 3

Hola famílies,

Demà, dimarts 19, tindrà lloc el partit de lliga de Sant Feliu de futbol sala, entre els equips dels petits del Monmany i del Martí i Pol. El partit tindrà lloc a l'escola Monmany a les 17:00.

FORÇA MONMANY !!!!!


FUTBOL SALA: Empat amb emoció dels grans


 
Dimarts 12 de febrer l'equip de grans de futbol sala de l'escola va jugar el segon partir de lliga contra l'escola Gaudí.
L'equip adversari es va posar per davant aprofitant un parell d'errors defensius garrafals (2-0).
Però els nostres no es van enfonsar i amb dos gols de l'Antonio vam igualar el marcador. Amb l'empat vàrem tenir un munt d'oportunitats per sentenciar el partit, però la pilota no volia entrar.
L'escola Gaudí es va posar per davant gràcies a un gol dubtós i en Sergio el va igualar amb un gol des del mig camp.
En una altra ocasió ells van marcar i en Carlos feia l'empat definitiu. Després els nostres van buscar la victòria amb desesperació, però no va arribar.
Va ser un partit molt emocionant, on els nostres esportistes van donar una imatge exemplar de bon joc, esforç i de treball en equip. Felicitats!

CARNESTOLTES: Idees per la disfressa de l'any vinent!

Hola famílies!
Ara que encara tots tenim el Carnaval fresc al cap, podeu fer-nos arribar les idees per a la disfressa de l'any que ve via correu electrònic a ampamonmany@hotmail.com. L'any que ve encara serà millor que aquest!
La Comissió de Carnestoltes

divendres, 15 de febrer del 2013

NOVES EXTRAESCOLARS

Benvolgudes famílies,

Us informem de les noves activitats extraescolars que començaran al mes de març sempre i quan arribem al mínim de nens per activitat:

- Per nens i nenes de 1er fins a 6è:
Patinatge (Obligatori portar patins, casc, genolleres, canelleres) – Dijous de 16.30h a 18.00h – Preu 16 € mensuals - Portes obertes gratuïtes dijous 21 de febrer.

- Per nens i nenes de P3, P4, P5 i 1er:
Fusion (Funky i Ballet) - Dijous de 16.30h a 18.00h – Preu 16 € mensuals - Portes obertes gratuïtes dijous 21 de febrer.
Futbol Sala – Dilluns de 16.30h a 18.00h – Preu 13 € mensuals - Portes obertes gratuïtes el dilluns 18 de febrer.

- Per nens i nenes de 5è i 6è:
 Periodisme – Com funciona una revista? – Dimecres de 16.30h a 18.00 h – Preu 16 € - Portes obertes gratuïtes dimecres 20 de febrer per a alumnes i pares.

És IMPRESCINDIBLE inscriure’s a l’AMPA per poder gaudir de l’activitat el dia de portes obertes. Us atendrem en el nostre horari dilluns i divendres de 16.45h a 17.45h.

L’AMPA

DIA INTERNACIONAL DEL NEN AMB CÀNCER

Hola famílies,

Avui, Dia Internacional del Nen amb Càncer, volem donar molts ànims i el nostre suport a tots els nens, nenes i famílies que pateixen aquesta malaltia. Tota l'escola està amb tu Carla!

 
Us deixem també aquest vídeo perquè balleu tots amb la cançó!



dijous, 14 de febrer del 2013

CARNESTOLTES: FOTOGRAFIES I VÍDEOS


Hola famílies,

En el següent enllaç trobareu un recull de fotografies del Carnestoles. Només heu de clickar i disfrutar!!!

https://picasaweb.google.com/113686781421019243474/CARNESTOLTES


També podreu trobar uns vídeos de la Rua i l'escenari en l'apartat de FESTES d'aquest blog.

I per últim l'enllaç de la fotografia que s'ha penjat en la web de l'ajuntament:

http://www.flickr.com/photos/ajsantfeliu/8458901763/

Entre tots ho hem fet possible !!!!!

dimecres, 13 de febrer del 2013

CARNESTOLTES: Moltes gràcies a tots!


Hola famílies!
Com ja sabeu, aquesta ha estat la primera vegada que l'AMPA ha organitzat el Carnestoltes i que hem participat a la rua de la ciutat. Estem molt contents de la gran participació que hi ha hagut (100 persones!) i us volem agrair a tots la vostra participació i col·laboració!
En primer lloc a l'Escola, per haver-nos deixat espais i materials que ens han facilitat molt la feina i han fet lluir molt més la nostra comparsa. També volem agrair amb gran entusiasme la col·laboració del mestre Toni, pel muntatge de la coreografia, el temps dedicat als assajos i en especial a la seva actitud dinamitzadora durant la rua. Dediquem el primer Carnestoltes de l'AMPA Monmany a la princesa Carla, que va estar esperant fins a la comparsa 21 per veure la seva escola. Carla, vam pintar la tarda de colors per a tu!
Moltes gràcies també a tots els voluntaris que han contribuït desinteressadament a la preparació de la Carrossa, en especial a l'Antonio Sánchez, que va conduir amb gran destresa el camió, i Héctor David Carrión, que va ocuparse de la part tècnica i va fer de discjockey , i a tots els fotògrafs que van captar els moments inoblidables d'aquella tarda. Gràcies a la Comissió de Carnestoltes per la seva labor d'organització i transformació d'una idea en una realitat, i especialment a la Lourdes i a l'Aida per la seva gran dedicació i esforç, elles han tirat del carro amb molta il·lusió i energia. I com no, a totes les famílies que han participat, la vostra alegria, bon rotllo i respecte han fet que tots plegats ens ho passéssim genial, que d'això es tractava. L'any vinent us esperem a tots!
AMPA Monmany

diumenge, 10 de febrer del 2013

QUINES MAMES MÉS ARTISTES!


Hola famílies!

Heu vist quina preciositat la decoració de Carnaval d'aquest any?. Doncs han col·laborat dues mames de la nostra escola: la Maribel mama del Yaiko de 1r i l'Alexanda mama de la Sara de P4 i de l'Eva de 1r, que sota el lema " La primavera, vida i color" han guarnit  la façana de l'Ajuntament amb  les papallones que us mostrem a continuació. Són maquíssimes!

Tenim dues mames artistes a la nostra escola!

























dimecres, 6 de febrer del 2013

FUTBOL SALA: Nou calendari i blog per consultar resultats

Hola famílies,

La lliga de futbol sala ja té blog: http://lligadesantfeliu.blogspot.com. Aquí podreu consultar els resultats dels partits dels nostres dos equips, així com també possibles modificacions en el calendari de partits.

De fet, els calendaris s'han modificat, perquè en la lliga de petits l'Escola Gaudí s'ha retirat. Us els tornem a adjuntar perquè els tingueu actualitzats.




dimarts, 5 de febrer del 2013

dilluns, 4 de febrer del 2013

EL REI CARNESTOLTES HA ARRIBAT AL MONMANY !!!!

Hola famílies !!!

Aquest matí a passat per el Monmany el missatger del Rei Carnestoles amb el seu amic "pollo" i ens ha indicat les següents consignes a fer durant la setmana:

  • Dimarts - Hem de venir amb un pentinat ben original.
  • Dimecres - Hem de venir a l'escola amb unes ulleres ben originals.
  • Dijous - cada vegada que soni el timbre hem de cridar: "Per carnaval tot s'hi val" 
  • Divendres - Tota l'escola d'excursió !!!!

El Rei Carnestoltes demà us rebrà a l'escola, vol veure com compliu a la perfecció amb totes les consignes, VISCA EL REI CARNESTOLTES!!!!


divendres, 1 de febrer del 2013

FUTBOL SALA: Calendaris de partits grans i petits

Hola famílies, us adjuntem els calendaris dels partits dels nostres dos equips de futbol sala: els grans (4t,5è i 6è) i els petits (1r,2n i 3r). Tots dos equips han començat la lliga amb grans victòries.
Us animem a que vingueu a veure'ls!!


FUTBOL SALA: Gran victòria de 6 a 1 del nostre equip de grans

Alineació: 
Jugadors: Luis, Adrià, Antonio, Oscar, Pol, Alex, Albert, Carlos, Gerard, Javi i David
Entrenador: Javier Company i Xavier Bellé

Crònica: 
El passat divendres dia 22 de gener, els jugadors de l'equip de futbol sala de 4t, 5è i 6è van jugar a la nostra escola el primer partit de lliga.
L'alineació inicial va ser: Luis, Gerard, Antonio, Alex i David. Però tots els jugadors van sortir a jugar al camp, abans o desprès, a ajudar a l'equip.

El partit va començar molt bé encara que no vam marcar a la primera part. El Nadal va començar jugant més la pilota i el Monmany jugava clarament al contraatac. Part per part vam anar marcant i controlant fins aconseguir els 6 gols rebent només un en contra.


Guanyar el partit amb un avantatge de 6 gols és una bona victòria. Al finalitzar el partit els nostres jugadors estaven molt feliços perquè amb l'esforç i el treball van aconseguir guanyar. 
Gols: Adrià 3 -  Carlos 1 -  Pol 1 -  Antonio 1.


Gràcies equip! Aquesta és la línia a seguir!

Agraïments: 
Agraïm una vegada més l'assistència als seguidors i seguidores que van venir a animar al nostre equip. Proper partit el dia 12 de febrer a l'escola Gaudí a les 17.00 h!!