dijous, 31 de gener del 2013

MOCADOR DEL CARNESTOLTES


Benvolgudes famílies,

El Departament de Cultura de L’Ajuntament ens ha ofert la possibilitat de comprar el “Mocador del Carnestoltes”.
El tindrem penjat a la vitrina de l’AMPA (porxo de l’entrada de l’escola) perquè tots el pugueu veure.
Qui vulgui pot passar per l’AMPA a encomanar-lo els dies:

Dimecres 30 de gener, divendres 1 de febrer i dimecres 6 de febrer en horari de 9 a 9.30h i de 16.45 a 17h.

Preu: 4 Euros.

No et quedis sense el “Mocador del Carnestoltes”!!!

dimecres, 30 de gener del 2013

VACANCES EN FAMÍLIA

Hola famílies!
Us volem comunicar que el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat obrirà el proper 4 de febrer a les 12 hores el període de preinscripcions al programa "Vacances en família".
El programa ofereix a les famílies amb fills menors de 18 anys residents a Catalunya la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). El programa té l'objectiu de posar en valor el temps que comparteixen els membres de la família en passar junts un temps de lleure i, a la vegada, potenciar i facilitar el coneixement de Catalunya.
Procés d'inscripció:

Les famílies interessades es poden preinscriure des del 4 de febrer a partir de les 12 hores fins al 25 de febrer a la mateixa hora, als webs xanascat.cat i gencat.cat/benestarsocialfamilia/familia.

Per a més informació accediu a aquest enllaç:
 

dimarts, 29 de gener del 2013

ASSAIG COREOGRAFIA CARNESTOLTES


Per a les famílies que participen de la rua de carnestoltes, es duran a terme dues sessions d'assaig:

* Demà dimecres a les 16:45 en el gimnàs.

* El proper dissabte a les 11:00.



dilluns, 28 de gener del 2013

COREOGRAFIA CARNESTOLTES 2013

Hola famílies!!!

Hem creat un nou apartat, en aquest blog, dedicat al Carnestoltes. Podeu accedir-hi fent "click" a l'enllaç de la part superior "CARNESTOLTES 2013".

Per anar fent boca, hem publicat els vídeos de la coreografia. Papis, mamis, nens, avis... de la rua, practiqueu força que ja queda poquet.

US CONVIDEM A PROVAR ELS BALLS DE SALÓ

L'AMPA CONVIDA A TOTS ELS PARES, MARES, AVIS I FAMILIARS, EL PROPER DILLUNS 28 DE GENER A LES:15:15 h, A ASSISTIR A CLASSES DE BALLS DE SALÓ.

HO PASSAREM MOLT BÉ !!!!



dimecres, 23 de gener del 2013

Balls de saló - Fira de Sant Vicençs dels Horts

 

 El passat diumenge 20/01/2013, tres de les nostres mames que participen en l'activitat de balls de saló, van participar, voluntàriament, en l'exhibició de ball de diferents clubs,que es va dur a terme en el marc d'activitats de la fira de Sant Vicenç dels Horts.






Des de l'AMPA volem felicitar aquestes tres mares pel seu esperit de superació i ganes de passar-s’ho bé i compartir-ho amb els demés.

Els Balls de saló són una bona opció per fer amistats, una mica d'exercici, estimular la coordinació i la memòria i passar uns bons moments. Us animem, papes i mames a que proveu aquesta activitat els dilluns de 15.15 a 16.15h al gimnàs de l'escola, segur que hi quedeu enganxats !!!!!!

diumenge, 20 de gener del 2013

FUTBOL SALA: Molt bon començament de lliga del nostre equip


Alineació: 
Jugadors:Alex, Yeray, Lhosting, Hugo, Edgar, Oscar, Aitor, Nil, Ruben, Alvaro i David. 
Entrenador: Xavi Bellés.


Crònica:
El passat divendres dia 18 de gener, els jugadors de l'equip de futbol sala de 1r, 2n, 3r i 4t van anar a l'escola Nadal a jugar el primer partit de lliga.
L'escola Nadal es va avançar amb un gol d'oportunisme, però l'equip de l'escola no va trigar en reaccionar i mitjançant el davanter Aitor Arbina va empatar. Aquest jugador a ser l'encarregat d'avençar l'equip amb cinc gols més! L'Aitor va destacar al partit per marcar 6 dels 8 gols de l'equip. Els altres dos gols van ser obra de l'Oscar Mera.
Tots van jugar un gran partit i els felicitem per la imatge donada. Ànims pel següent partit dimarts a la nostra escola! Us hi esperem!


Agraïments:
Agraïm l'assistència als seguidors i seguidores que van animar i gaudir amb l'equip. Gràcies!