divendres, 30 d’abril del 2010

Concert de Primavera


CONCERT DE PRIMAVERA - ABRIL 2010


Sónia

2n

P3

4t
1r
P4

3r

P5

Sónia

dimecres, 28 d’abril del 2010

Per una postal, un regal.







(Si fas clik a la imatge es fa més gran)

dilluns, 26 d’abril del 2010

dissabte, 24 d’abril del 2010

Estimades famílies:

Un any més, ens tornem a trobar per primavera. Aquesta vegada amb un gran canvi a la nostra escola. ja han finalitzat les obres de millora d´aquesta, que van començar l´any passat. Ara els nostres fills i filles gaudeixen d´una escola totalment reformada, alegre, ample i còmoda. Dins d´aquestes millores és importantíssim destacar el funcionament de la cuina pròpia. Que va començar el passat 8 de Març.

L´Ampa també ha volgut col-laborar en aquestes millores i ha posat mobiliari nou d´activitats per el pati d´infantil.

Volem agrair la bona acceptació que tenen sempre les nostres activitats extraescolars que el pròxim 31 de Maig ja finalitzen, i convidar-vos a tots els pares i mares, al festival que tindrà lloc el proper dia 29 de Maig, al poliesportiu de la Rambla marquesa castellbell.

També volem animar-vos a assistir als tallers de cuina que fem un cop al mes. Aquest trimestre, hem conegut costums gastronòmics de Romania i Xina. A les nostres jornades, ens reunim per conèixer una mica millor altres paisös, de la mà de qui millor el coneix, els nascuts allà i ara fincats al nostre país.

Aquest mes que parlàvem de Xina, a part de conèixer i tastar gastronomia xinesa, hem fet un taller infantil i primària. Al taller van veure i escoltar l´historia d´en Kong Xiooru (zopenco), és un conte xinés que els nostres fills i filles, van tenir l´oportunitat d´escoltar en Català i Xinès. Van aprendre algunes paraules en aquest idioma i l´Ampa els va obsequiar amb un penjoll amb l´animal corresponent al seu any de naixement de l´horòscop xinès. també se´ls va donar un sobre vermell amb una xocolatina dintre, que podien menjar-se desprès de demanar un desig. És un costum Xinés, que es fa pre cap d´any amb una moneda de veritat. diuen que dona bona sort per l´any que comença (Hong Bao).

ja sabeu, que podem trobar-nos per qualsevol dubte o consulta al nostre horari habitual, Dilluns i Dimecres, de 16:45h. a 17:45h. de la tarda, i informar-vos que al mes de juny amb la jornada intensiva l´horari serà de Dilluns i Dimecres, de 9:00h. a 9:30h. del matí.

L´ESCOLA ÉS CASA NOSTRA. L´ESCOLA LA FEM TOTS

dimarts, 20 d’abril del 2010

dilluns, 19 d’abril del 2010




Escola Monmany campiona del torneig de futbol sala "Nadal 2010"

Aquest cap de setmana s'ha disputat el mític torneig esportiu que té lloc a l'escola Nadal de Sant Feliu.
Aquest any ha estat convidada al torneig de futbol sala la nostra escola, juntament amb l'equip amfitrió i el club de futbol sala de Vallirana.
Els jugadors i jugadores de l'equip eren: Lorena Gómez, Ariadna Fernández, Daniel Echenique, Rodrigo Zapata, Jesús Gonzalo, Ismael Fernández, Kevin Torres, David Ayala, Ángel Posada i Álex González. Tots van ser dirigits pels entrenadors Lluís Fontseca i Javier Company, sense oblidar la feina dels ajudants María i Sergio Rodríguez.

Aquest tres equips van disputar un triangular, on la nostra escola va començar amb una amplia victòria per 0-3 amb l'equip de casa, l'escola Nadal.
L'encarregat d'obrir el marcador va ser en Daniel Echenique, amb un fort xut creuat on el porter poc podia fer. Els altres dos gols van ser obra d'un inspiradíssim Kevin Torres, que tot i la seva juventut, va ser una peça clau pel triomf de l'equip. L'equip va fer un gran partit en defensa i no va donar oportunitats a l'adversari d'arribar a porteria, on Jesús Gonzalo era un altre espectador del partit.

En el segon partit, la nostra escola jugava amb el club de futbol sala de Vallirana, i el resultat va ser d'empat 1-1. Va ser un partit molt igualat tàcticament, els jugadors del club Vallirana no li van posar les coses fàcils a l'escola Monmany, el porter Jesús va haver d'esforçar-se al màxim per salvar diferents pilotes que anaven cap a la red, però va ser el gran davanter Kevin Torres que, a l'inici de la segona part, va aprofitar la falta de concentració dels adversaris per avançar-se al defensa, tirar un tunel entre les cames d'aquest, i sense posar-se gens nerviós, amb un toc suau va evitar la sortida del porter, posant d'aquesta manera l'1-0 per la nostra escola.
Poc a poc el club de Vallirana anava presionant a la defensa, que tot i estar molt i molt concentrada, no va poder evitar que un gran xut des de fora l'àrea entrés ben ajustat pel travesser. Tot i la decepció de l'empat, els jugadors i jugadores de l'escola Monmany estaven satisfets per la feina feta, van demostrar companyerisme, esforç i treball en equip.

Però la recompensa va arribar quan l'escola Nadal i el club de Vallirana van jugar el tercer i últim partit del torneig. Si els de Vallirana guanyaven per més de 3 gols, s'emportaven el torneig, deixant al Monmany en segona posició.
Però l'escola Nadal va sortir des del primer minut a guanyar, i així ho va fer. Amb un resultat de 3-1 van acabar segons el torneig, quedant com a campiona la nostra escola.
La Lorena, l'Ariadna i l'Ismael van ser els encarregats de recollir la copa de campions i van mostrar la seva satisfacció per la merescuda victòria.

Les declaracions de l'entranador Lluís Fontseca van ser dirigides cap als seus jugadors i jugadores:
"El treball en equip ben fet, sempre té la seva recompensa".
I va agraïr la invitació de l'escola Nadal, esperant repetir la participació la temporada vinent.

divendres, 16 d’abril del 2010

El Carter de Sant Jordi

(Si fas clik a la imatge es fa més gran)