dijous, 30 d’abril del 2009

Estimades famílies:

L´AMPA com cada any va celebrar la visita del senyor carnestoltes i tots els nens i nenes de l´escola van poder menjar una gran Xocolatada amb melindros. "Boníssima"

En moltes ocasions ja hem informat que L´AMPA està oferint unes "TARDES DE CUINA", on totes les mares (esperem que en properes convocatòries ens acompany algun pare) que hi participem aprenem moltes receptes noves i passem una estona molt divertida, recordar-vos que la darrera classe de cuina serà el proper dimecres 13 de maig.

També volem transmetre a tots el pares i mares, la gran acollida que tenen les activitats extraescolars que ofereix L´AMPA, i informar que l´últim dia d´aquestes serà el proper divendres 29 de maig.

Com tots sabeu, han començat les obres de millora de la nostra escola, amb les que els nostres fills i filles, a més de disfrutar d´un cos docent increïble, podran tenir unes noves instal-lacions molt necessàries per a l´escola.
Agraïm la col-laboració de tots els pares i mares que van ajudar en les tasques de reubicació d´algunes aules.


L´AMPA dóna les gràcies per la paciència i participació de tots el pares i mares que, amb la incomoditat de les obres, fan possible que cada dia l´arribada i recollida dels nostres fills i filles es realitzi amb tota normalitat.

Us recordem que, com sempre, podeu parlar amb les mares de L´AMPA tots els Dilluns i els dimecres de 16:45h. a 18:00h.

Animeu-vos a participar.

L´escola la fem tots, l´escola és casa nostra!!!

dijous, 23 d’abril del 2009

Roses i llibres per la Diada de Sant Jordi
Des de les 10 h del matí, la plaça de la Vila acull les tradicionals parades de llibres i roses per celebrar la Diada de Sant Jordi, que estaran obertes fins a les 21 h.